arturnow Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Czy sensowne jest kupowanie tej karty do muzyki 75% i gier 25% gdy używa się windows XP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Zależy ile to kosztuje ale ja bym ci polecił 6-kanałowego mint'a na chipie cmi oczywiście nie jest to żadna rewelacja ale płacisz 50-70 zł i nie masz może rewelacyjną karte ale za to przyzwoitą w sam raz do słuchania muzyki i do garnia bez żadnych super bajerów w końcu dostajesz to za co płacisz. sound blaster 128 pci też morze być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturnow Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 hmm cena, nie kupie jej za wiecej niz 100zl , aha nie potrzeba mi 6kanałów, słuchawki i Stereo i to all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Uzbieraj tak ze 150 zeta i wypłac sie na sb live ! 5.1 playera efekt jest wspanialy karta wykorzystuje niekiedy specjalne ustawienia procesra dzwieku do danych typow gier .W polaczeniu ze zwyklymi kolumnami w pokoju mozesz zrobic sobie tez czasem male kino domowe naprawde polecam ci ta karte wszyscy ktorym polecilem ja sa zadowoleni Pozdrawaiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Miałem. Ale wtedy jeszcze nie bylo WinXP. Pozbylem sie jej (na rzecz Live) - bo robila problemy. A poniewaz nie mam bezposredniego dostepu do sieci (patche itp) to nie chcialo mi sie z nia uzerac i pchnalem. Wg mnie kryterium powinienes miec inne niz "do gier i muzyki". Do czego ja podlaczysz? Ja mam dzwiek podpiety do wiezyczki (2 glosniki) i zauwazylem (oprocz spadku liczby problemow) pogorszenie sie jakosci efektu trojwymiarowosci dzwieku w grach. Vortex 2 duzo lepiej symulowal dzwiek z tylu glowy niz Live. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Super to była karta, dzwięk realistyczny dzwięk 3D itp. Nie wiem jak w chwili obecnej wygląda sprawa sterowników do niej. Wiadoma Aureal padł, Diamonda przejęło S3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 hmm... moim zdaniem 150zł na karte to stanowczo za dużo 70zł max wogule karta dzwiękowa nie wydje mi się aż tak warznym komponentem najwarzniejsze to: 1. Żeby działała (chyba ważne co nie :) ) 2. Miała wszystkie podstwowe standardy i inne duperele. 3. Żeby była tania 70zł max 4. Żeby była hardware'owa (czyli żeby nie obciążałą procka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...