Skocz do zawartości
arturnow

DIAMOND MONSTER MX 300 BCM

Rekomendowane odpowiedzi

Zależy ile to kosztuje ale ja bym ci polecił 6-kanałowego mint'a na chipie cmi

oczywiście nie jest to żadna rewelacja ale płacisz 50-70 zł i nie masz może rewelacyjną karte ale za to przyzwoitą w sam raz do słuchania muzyki i do garnia bez żadnych super bajerów w końcu dostajesz to za co płacisz.

sound blaster 128 pci też morze być

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uzbieraj tak ze 150 zeta i wypłac sie na sb live ! 5.1 playera efekt jest wspanialy karta wykorzystuje niekiedy specjalne ustawienia procesra dzwieku do danych typow gier .W polaczeniu ze zwyklymi kolumnami w pokoju mozesz zrobic sobie tez czasem male kino domowe naprawde polecam ci ta karte wszyscy ktorym polecilem ja sa zadowoleni Pozdrawaiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem. Ale wtedy jeszcze nie bylo WinXP.

Pozbylem sie jej (na rzecz Live) - bo robila problemy. A poniewaz nie mam bezposredniego dostepu do sieci (patche itp) to nie chcialo mi sie z nia uzerac i pchnalem.

Wg mnie kryterium powinienes miec inne niz "do gier i muzyki". Do czego ja podlaczysz? Ja mam dzwiek podpiety do wiezyczki (2 glosniki) i zauwazylem (oprocz spadku liczby problemow) pogorszenie sie jakosci efektu trojwymiarowosci dzwieku w grach. Vortex 2 duzo lepiej symulowal dzwiek z tylu glowy niz Live.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm... moim zdaniem 150zł na karte to stanowczo za dużo 70zł max wogule karta dzwiękowa nie wydje mi się aż tak warznym komponentem najwarzniejsze to:

1. Żeby działała (chyba ważne co nie :) )

2. Miała wszystkie podstwowe standardy i inne duperele.

3. Żeby była tania 70zł max

4. Żeby była hardware'owa (czyli żeby nie obciążałą procka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...