Sakkke Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Witam niedawno kupiłem karte mint 6Channel po wsadzeniu w gniazdo Pci Po jakims czasie komp mi sie zwiesza do tego stopnia ze nie moge nawet ruszyc myszka!Kiedy właczam gre lub mp3 z Komputera wydobywa sie dziwny dzwiek jakby cos sie z czyms gryzło....Jestem początkujący wiec prosze o mozliwe proste wytłumaczenie tej usterki od czego jest zależna:) Probowalem nowych sterow przemianialem sloty, sprawdzalem u kolegi w kompie jest okej...Mam Zintegrowaną karte dzwiekową ale jest wyłaczona w biosie jak trzeba....w managerze urzaden nie ma zadnych konfliktow...Z głory dziekuje i pozdrawiam Moj Sprzet VIA P4X333 Pentium 4 2.66Ghz 512 Ram Gecube Radeon9550Extreme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Sprobuj zresetowac BIOS. u mnie to dzialalo na porblemy z karta TV. tez byly zwisy. POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Sprobuj zresetowac BIOS. u mnie to dzialalo na porblemy z karta TV. tez byly zwisy. POZDRO 1215970[/snapback] Zbiosem bardzo dobry pomysł, przydało by się włożyć inną karte dzwięką i było by jasne co wywala winde Dzwięk z płyty gryzie się z kartą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Jakie masz jeszcze urzadzenie na slotach PCI ( i w ktorych ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sakkke Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Mam KarteRadeona9550xt i karte sieciowa realtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sakkke Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Co Do resetu biosu probowalem:)i dalej jest zwis:)Może to wina zasilacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Co Do resetu biosu probowalem:)i dalej jest zwis:)Może to wina zasilacza? 1216761[/snapback] Jeżeli to zasilacz to odepnij sieciówke, cd-rom będzie troche więcej mocy. Moim zdaniem to nie zasilacz. Przekładaj dzwiękową na miejsce sieciówki, wyjmij sieciówke i podłącz sam dzwięk Sprawdz wyszystkie możliwości ze slotami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sakkke Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Probowalem przekladac do innych slotow...odczepilem sieciowke i cd i to samo....moze to wina procesora??zwiechy sa po jakims czasie 30 min do godziny... ma pełnego freeeza:)W sumie nie wiem czy kupic nową karte dzwiekowa bo szkoda hajsu jak bedzie to samo...Jest jakas mozliwosc ze to zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...