Skocz do zawartości
Sakkke

Problemy Z Kartą Dzwiekową

Rekomendowane odpowiedzi

Witam niedawno kupiłem karte mint 6Channel po wsadzeniu w gniazdo Pci Po jakims czasie komp mi sie zwiesza do tego stopnia ze nie moge nawet ruszyc myszka!Kiedy właczam gre lub mp3 z Komputera wydobywa sie dziwny dzwiek jakby cos sie z czyms gryzło....Jestem początkujący wiec prosze o mozliwe proste wytłumaczenie tej usterki od czego jest zależna:) Probowalem nowych sterow przemianialem sloty, sprawdzalem u kolegi w kompie jest okej...Mam Zintegrowaną karte dzwiekową ale jest wyłaczona w biosie jak trzeba....w managerze urzaden nie ma zadnych konfliktow...Z głory dziekuje i pozdrawiam

Moj Sprzet

VIA P4X333

Pentium 4 2.66Ghz 512 Ram Gecube Radeon9550Extreme

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprobuj zresetowac BIOS. u mnie to dzialalo na porblemy z karta TV. tez byly zwisy.

POZDRO

1215970[/snapback]

Zbiosem bardzo dobry pomysł, przydało by się włożyć inną karte dzwięką i było by jasne co wywala winde

Dzwięk z płyty gryzie się z kartą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co Do resetu biosu probowalem:)i dalej jest zwis:)Może to wina zasilacza?

1216761[/snapback]

Jeżeli to zasilacz to odepnij sieciówke, cd-rom będzie troche więcej mocy.

Moim zdaniem to nie zasilacz.

Przekładaj dzwiękową na miejsce sieciówki,

wyjmij sieciówke i podłącz sam dzwięk

Sprawdz wyszystkie możliwości ze slotami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Probowalem przekladac do innych slotow...odczepilem sieciowke i cd i to samo....moze to wina procesora??zwiechy sa po jakims czasie 30 min do godziny... ma pełnego freeeza:)W sumie nie wiem czy kupic nową karte dzwiekowa bo szkoda hajsu jak bedzie to samo...Jest jakas mozliwosc ze to zasilacz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi