elmo Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Znacie jakieś freaware'owe programy do tworzenia portretów pamięciowych twarzy? pliz help :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 mam taki programik - "FACES" , używa go policja w Kanadzie i jest free . Rozmiar na cd około 280MB , ale nie mam go pod ręką , bopożyczyłem koomplowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 FaceGenModeller - ale nie pamietam strony oficjalnej, musisz poszukac i z tamtad mozna sciagnac bodajze triala chyba. No i jak troche poszukasz w sieci to znajdziesz odpowiedniego 'patcha' do niego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 thx. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...