Skocz do zawartości
Obidion

Gigabyte Gf Fx 6800 128 Ram 256-bit Za 725 Zł?

Rekomendowane odpowiedzi

Gigabyte GF FX 6800 128 RAM 256-bit za 725 zł, czy to okazja? Czy też raczej polecilibyście inną kartę w podobnej cenie (6600GT, 9800Pro). Karta ta miałaby być na platformę, której kupno mam w planach na ten/przyszły miesiąc i uważam, że cena jest okazyjna? Sklep/Gwarancja 36m. Planowana platforma to AMD 64 3000+ 512 dual. Nie wiem czy będę podkręcał, jeśli tak to FSB do 220.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gigabyte GF FX 6800 128 RAM 256-bit za 725 zł, czy to okazja? Czy też raczej polecilibyście inną kartę w podobnej cenie (6600GT, 9800Pro). Karta ta miałaby być na platformę, której kupno mam w planach na ten/przyszły miesiąc i uważam, że cena jest okazyjna? Sklep/Gwarancja 36m. Planowana platforma to AMD 64 3000+ 512 dual. Nie wiem czy będę podkręcał, jeśli tak to FSB do 220.

1215356[/snapback]

Gdzieś Ty widział GF 6800 za 700 zł, bo ja bym kupił całą hurtownie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karta jest na AGPX8, zwyczajna wersja, podam gdziem widział jak sam kupie:) Też mi się zdawało że nie ma coś takiego jak FX dla 6800, GT tak ale nie FX:D Sam jeszcze nie wiem czy cena nie jest jakimś przedwczesnym prymaaprilisowym żartem, dzwoniłem w sobotę do sklepu i dostawa miała być pod koniec tygodnia. Zadzwonie i się dowiem, a jak wszystko będzie ok- to podam namiar.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka karta była w sprzedaży we Wrocławiu w sklepie POPLANDPOPLAND,osobiście do nich zadzwoniłem i powiedzieli że kiedyś było pare sztuk, ale już ich nigdzie nie ma. Nie zwracając uwagi na ich wypowiedź złożyłem zamówienie w ich sklepie internetowym, po 2 dniach dostałem następującą odpowiedź "Z przykrosią informujemy że Pana zamówienie na Karte GIGABYTE FX 6800 128/256 nie może byc w tej chwili zrealizowane, powodem jest brak tych kart u dystrybutora, nie znamy tez ewentualnego czasu dostawy ani tez czy cena nie uległa zmianie. Proszę dzwonić i pytać o jej dostępność." Z dobrych źródeł wiem, że tej karty nie ma w hurtowniach w tak niskiej cenie i można się spodziewać że jej cena w będzie w granicach 1300 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ten sklep właśnie chodziło i także mi się zdawało, że to by było zbyt piękne żeby było prawdziwe. Pozostaje zadowolić się niższą generacją:( hlip... marzyć piękna rzecz.

1215688[/snapback]

Hehe, gadałem z Robertem i mówił że mieli 4sztuki na które w ciągu 15min złożyły zamówienia 2osoby :) Jeden wzioł 3 drugi 1 :) Mówi że chyba mieli jakiegoś babola w hurtowni bo teraz te karty są w kosmicznej cenie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi