Soften Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Witam opiekuje sie serwerem z innego bloku stoi on na RH 9 i mam pytanie słyszałem że można tak zrobić zeby serwer wysyłał mi logi na meila da sie to zrobić ? jesli tak to może jakiegoś linka macie do opisu albo opis to na meila może prześlijcie albo tu napiszcie może ktoś jeszcze skorzysta z góry dzieki pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Na maila nie widzę większego sensu. Bardziej bym był za rozwiązaniem na przykład tego typu: http://smarden.org/socklog/network.html Ogólnie jest dużo przykładów na googlach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 no najlepiej to bedzie zdefiniowac cron joba zeby pakowal powiedzmy logi z ostatniego dnia i wysylal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 No właśnie ale jak to zrobić żeby mi tak wysyłał, oto jest pytanie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...