piohal Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 W jednym z testów www.twojepc.pl, i865 pobił i915 jeśli chodzi o wydajność. Co wy na to? Nie skazywałbym na porazkę AGP tak szybko. Chcecie mi wmówić, że postep w grach będzie tak szybki????? Zobaczcie, że dopiero Doom, HL2 i Far cry ustanowiły jakieś nowe poziomy wymagań - tym samym można je uznać za pewnego rodzaju kamienie milowe. kiedy bedą następne??? Za 4 lata???? Do tego czasu doczekamy się lepszych kart PCI-Express. A i pewnie obecne i915 wtedy też będą do wymiany....:) Ehh, tak sobie gadam. Ja pewnie wezmę Abit AS8 i Celka D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piohal Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Procek Celek D 2,66 tak jak twój. Pamięci Hynix D43 2x DUAL. W Biosie sprawdzalem dziś rano i było na AUTO. Jednak z ręki nie mogę wybrać więcej jak 333. Z instrukcji wynika ze tak ma być i inaczej nie będzie. Mozesz mi to wytlumaczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 a jak wypada Abit AA8XE Fatal1ty w porównaniu z tym Asusem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Nie prawdą jest , że nie opłaca się zmieniać na PCI-E. Jak narazie karty nie działają na nim z pełną prędkością , ale to się zmieni. To własnie dlatego AGP/PCI-E teraz to niewielka róznica , ale prędzej czy poźniej z AGP się pożegnamy. Poza tym karty na PCI-E są ... tańsze ?? GF6600 Winfast chociażby... . DDR-II - Twoja wola , nafajniejsze [ i najdroższe ] płyty są tylko na DDR-II. A jak nie chcesz DDR-II to za 350 PLN już kupisz dobrą płyte. Nie polecałbym ASUSa.. chyba , że te pod INTELa jakoś znacząco różnią się do tych pod AMD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...