niobe Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 WItam wszystkich. Przed niewielką chwilką pisałem posta w temacie pamięci ale niewiem czy dobrze skierowałem tamto pytanie bo wygląda na to że z pamięciami jest wszystko ok. Mam problem tego typu ze po 4, 5 godzinnych testach 3D markiem 2003 komp mi się zawiesza. Gdziś czytałem tylko niemoge teraz znależć ze wina może leżec po stronie AGP.Może przestawić na AGP x4 i sprawdzić. Pomóżcie bo już brakło mi pomysłów.Sprzet jak w podpisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Jaki masz zasilacz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niobe Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Kupiłem nową obudowe z zasiłką 350 W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 ponawiamy pytanie , jaki masz zasilacz ?;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niobe Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 350 W a firmy nieznam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk33 Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 350 W a firmy nieznam 1215586[/snapback] no to chyba juz znamy odpowiedz, dlaczego sie zawiesza! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Kupiłem nową obudowe z zasiłką 350 W 1215586[/snapback] Odpowiedz znana juz byla w tamtej chwili(tzn shit zasilka),bo nawet gdyby kupil obudowe chiefa to by mial zasilke 360W :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niobe Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Ale zawiesz sie tylko w teście 3D markiem 2003. Sama winda jak pracowałem normalnie to jeszcze sie nie zawiesiła. A co z tym AGP??A jak zasilacz to jaki duży?? i firmy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 To uruchom innego 3DMarka/gre i sprawdz stabilnosc. Jak będzie niestabilnie to pozycz jakis pozadny zasilacz i sprawdz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niobe Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Ja wreszcie rozwiązałem swój problem.Błąd tkwił nie w pamięciach i zasilaczu ale w ustawieniu AGP.Pamięci teraz smigają tak jak powinny na taktowaniu 200 MHz a zmienic musiałem szyne AGP z x8 na x4.Różnicy w wydajności niema żadnej a na stabilności duzo.testowałem go prawie 24 h i ani jednego zwisu i itp.Karty Ati maja nieraz problemy z AGP na nowych płytach. Pozdrawim B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...