=L@win@h= Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Mam maly klopocik... co wybrac ? Czytalem juz wiele artykulow na temat kart graficznych i w koncu nie wiem... jak duza jest roznica w wydajnosci tych kart ? chodzi mi oczywiscie o roznice w wydajnosci wzgledem ceny... :D (Obydwie karty MSI). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 mała... za mała... bierz gf4... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 bezsprzecznie 4200 nie wiem jak u Ciebie z kasą ale na dzień dzisiejszy róznica to około 150zł chyba wiec nie ma sie co zastanawiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 GF4Ti4200, oferuje nowszą technologię, wyższą wydajność i bardzo dobrą podkręcalność. Cena jest bardzo atrakcyjna, i naprawdę warto dołożyć na lepszą kartę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Miałem taki sam dylemat .Wybrałem gf4ti i nie żałuję wyboru :D Jeśli się nie mylę :?: , od serii 40.xx detonatory ukazują różnicę między gf3 a gf4. Gdzieś widziałem porównanie wzrostu wydajności na det. 40.41 Na gf3 było to 3% a na gf4 8%. Bierz gf4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...