Jajo Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 jak myslicie czy sie oplaca?? mysle ze mojego 5900xt sprzedam po takiej cenie ze wymienie na 6600 bez doplaty a moze nawet cos zostanie! Patrzac na mozliwosci mowego silnika nvidii 3.0 wydaje mi sie to rozsadnym posunieciem, pod warunkiem ze karta bedzie sie krecila przynajmniej tak jak w tytule! Tym bardziej ze jak kazdy wie ze w 5900 skopany jest PS2.0 i niemal kazda nowa gre trzeba redukowac do DX8.1 zeby uzyskac odpowiednia plynnosc! co o tym myslicie?? Prosze o rady!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 No w sumie to nie ma co radzic :) Nie zastanawiaj sie tylko wymieniaj. Ja tez to zrobilem tylko ze na full modowalnego 6800LE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Przeciez wczoraj zalozono identyczny temat mogles sie tam dopisac :? Co do pytania to jasne ze 6600 :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajo Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 tylko chodzi mi o to czy oplaca sie wymienic!! a jeli chodzi co wybrac to na pewno bardziej oplaca sie 6600!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 oplaca sie jesli naprawde zalezy Ci na dx9 i PS2 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Narazie różnica cenowa pomiędzy 6600 a 6800LE jest tak mała, że lepiej <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> tego drugiego i próbować modować, a jak się nie zmoduje, odsyłasz i bierzesz inna(oczywiście jeżeli bierzesz w sklepie internetowym) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajo Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 550zl a 1100zl to jest dla Ciebie mala roznica?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Eee, a możesz zarzucić jakimś linkiem, bo nie widziałem 6600 za 550zł, szczególnie w wersji na AGP (bo taką chyba bierzesz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajo Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=108966&st=30 drugi post!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Hmm, no to się troche zdziwiłem, myślałem ze ceny 6600 nie schodzą poniżej 750zł... Co do tematu, to oczywiście zmieniaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...