ravka Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Mam pewien problem moj Pc jest starsznie gorący zwykle przekracza 60 stopni C mierze motherboard monitor i speed fanem i nie wiem co robic bo moja plyta ma chyba zabezpieczenie przed zbyt wysoka temp i mi sie , dosc czesto wylancza komputer , wiatraczek jest stary i ma ok 4500 obrotow , miedzy radiatorem a procesorem nie ma silikonu czy to cos zmienia??i czy to mzoe byc przyczyna zbyt wysokiej temp?? co robic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zmien (daj nowa) paste na procesorze.... Zmien chloidzenie na procesorze... Dodaj wiatraki do chlodzenia obudowy... Mozesz rowniez sciagnac boki obudowy, dla lepszej cyrkulacji powietrza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravka Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 boki sa zdjete , a jak dam paste teraz to nie zaszkodzi przy zmianie radiatora w przyszlym tygodniu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r02 Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zobacz czy wiatrak/radiator nie jest zbyt zakużony, jeśli jest to go wyczyść. U mnie na Athlonie XP 2400+ box temeperatura dochodziła do 60 stopni w windzie teraz kiedy go porzdnie wyczyściłem nie dochodzi do 40 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravka Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 okej thx!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...