Skocz do zawartości
Lisek

Zdjęcia mojego water-coolera

Rekomendowane odpowiedzi

Na święta wpadł do mnie wujaszek i miał ze sobą cyfraka, no to ja pocykałem kilka fotek :) Uprzedzam że N9210 ani N6210 nie są moje :P

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

A to są zdjęcia mojego Enlight'a 7233:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Mam jeszcze kilka fotek zrobionych, ale jeszcze nie są obrobione. Na razie walcze z tweak'iem - może dzisiaj go rusze :)

Pozdro, nażarty i obżarty i w ogóle Lisek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze, ze jestes tolerancyjny :) Naklejki Intela i AMD na jednym kompie  8O Gdzie dorwales taka fajna chlodnice? Na tej chlodnicy to wentyl 120x120?

Bo to komputer dwuprocesorowy :))

Chłodnice dostałem z DiscoTECH, ale sprzedaje ją także Mate o tutaj: http://bloki.wodne.w.interia.pl/ :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmmmmm interesujace :D na tym samym biurku robisz lekcje i bawisz sie kompem :?: a taka propo..... ile to wszystko razem wazy :?: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm strasznie nabalaganione PS. ja nieldugo na trzone wrzuce mojego zdjecia NOWE czyli ytakie ze rurki wychodza z obduowy i zamkniety pojemnik zrobie to wtedy kiedy bede mial juz moj nowy Watercblock a bedzie to gdzies w Monday

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajne, fajne, fajne, fajne - ale kurde strasznie duzo miesca zajmuje ;)

za niedlugo i ja bede sie mogl pochwalic fotami mojego WC - sa juz zrobione ale nie wiem gdzie je zamiescic -moze na TWEAKu ??? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...