Lisek Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Na święta wpadł do mnie wujaszek i miał ze sobą cyfraka, no to ja pocykałem kilka fotek :) Uprzedzam że N9210 ani N6210 nie są moje :P A to są zdjęcia mojego Enlight'a 7233: Mam jeszcze kilka fotek zrobionych, ale jeszcze nie są obrobione. Na razie walcze z tweak'iem - może dzisiaj go rusze :) Pozdro, nażarty i obżarty i w ogóle Lisek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Widze, ze jestes tolerancyjny :) Naklejki Intela i AMD na jednym kompie 8O Gdzie dorwales taka fajna chlodnice? Na tej chlodnicy to wentyl 120x120? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Widze, ze jestes tolerancyjny :) Naklejki Intela i AMD na jednym kompie 8O Gdzie dorwales taka fajna chlodnice? Na tej chlodnicy to wentyl 120x120? Bo to komputer dwuprocesorowy :)) Chłodnice dostałem z DiscoTECH, ale sprzedaje ją także Mate o tutaj: http://bloki.wodne.w.interia.pl/ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Lisek, a co to za WB? Skad go masz? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Lisek, a co to za WB? Skad go masz? :P To jest właśnie blok Mate'a :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Lisek - daj spokuj... zobacz jaka ladna pogoda na dworze... Odejdz od tego kompa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 a jaka temp na procu ?? testowales juz poprzedni blok ten od Pitera ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Kiedy zapakujesz to wszystko z powrotem do obudowy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 hmmmmmmm interesujace :D na tym samym biurku robisz lekcje i bawisz sie kompem :?: a taka propo..... ile to wszystko razem wazy :?: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 i mash komoore moich marzen :(((((((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 hmm strasznie nabalaganione PS. ja nieldugo na trzone wrzuce mojego zdjecia NOWE czyli ytakie ze rurki wychodza z obduowy i zamkniety pojemnik zrobie to wtedy kiedy bede mial juz moj nowy Watercblock a bedzie to gdzies w Monday Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@Xio Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 fajne, fajne, fajne, fajne - ale kurde strasznie duzo miesca zajmuje ;) za niedlugo i ja bede sie mogl pochwalic fotami mojego WC - sa juz zrobione ale nie wiem gdzie je zamiescic -moze na TWEAKu ??? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...