qbusek Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Witam, sorki ze nie w temacie smiechu ale mysle ze jest to tak pocieszajace ze kazdy student musi to uslyszec :rolleyes: wiec nie bijce zbyt moderatory ... http://www.toya.net.pl/~david85/1.mp3 posluchajcie :) ( a i nie slucham normalnie takiej muzy :P ) zbey temat nie byl bez sensu to proponuje abysy pisali tutaj jak nam zle na tych studiach ;) u mnie np mam 3 egzamimy, analiza (lozz), algebra - nie kumam nic ale podobno da sie te przestrzenie liniowe i rownania rozniczkowe skumac, za to z fizyki nie mam pojecia co sie dzieje :( :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 długo nie pociągniesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 długo nie pociągniesz :D 1216444[/snapback] a niby czemu nie w jego poscie nie ma nic zlego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 :arrow: Powinno być tutaj :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Jak na studiach moze byc zle ? To najlepsze lata w zyciu i mialo mi byc zle ? Jak widzialem niektorych na studiach co przchodzili zalamki nerwowe albo slyszalem o jakis Darwinach, ktorzy sobie odbierali zycie po niepowodzeniach na studiach to mialem niezla polewke. Cudowny czas, cudowne lata. Nie zamienilbym tego na nic na swiecie. Nawet za egzaminami teraz tesknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 To jakieś opolski squad jest :D ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Jedyne co mam to złudzenia ze moge miec zalicznia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Jak na studiach moze byc zle ? To najlepsze lata w zyciu i mialo mi byc zle ? Jak widzialem niektorych na studiach co przchodzili zalamki nerwowe albo slyszalem o jakis Darwinach, ktorzy sobie odbierali zycie po niepowodzeniach na studiach to mialem niezla polewke. Cudowny czas, cudowne lata. Nie zamienilbym tego na nic na swiecie. Nawet za egzaminami teraz tesknie. 1216963[/snapback] Racja, jest się z czego śmiać .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Oooooooo stary. Mistrzostwo swiata ! Jutro caly moj wydzial to uslyszy, chociaz pewnie wszyscy beda sie krzywic i gadac, ze to niepowazne. Tak czy inaczej jutro to puszczam, tak akurat przed matma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 (edytowane) ejj czy ja napisalem ze studia sa zle ? :] po prostu od taki kawalek "w sam raz przed sesje" a egzaminy i tak sie zaliczy :] jak narazie mi sie studiuje zajefajnie :D tylko moja watroba ma juz czasami ciezko ;) no to ja wracam do analizy - we wtorek zerowka :P Edytowane 16 Stycznia 2005 przez qbusek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Studia są super aż do sesji, a potem znowu są super... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Fakt, ja juz drugi raz bede mial "fajnie" ;] Ale fakt faktem - najlepsze lata zycia...przedemna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 ja tez bede mial fajnie: matma dyskretna (wtf?), logika (oki), fizyka (wtf?) i programowanie obiektowe (omfg wtf?) ale co tam ;] idziemy pic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 no to ja tez cos smiesznego dodam kto to jest student :D http://raf-put.no-ip.com/student.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...