Pioterek Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Chciałbym się zorientować jakiego porducenta mam kości w pamięciach. Mogą być Winbond, lub MTec ale nigdzie tak nie pisze na nich. Są to Pamięci TwinMos 256MB PC3200 na samych kościach pisze: TMD7608F8E50D ale na naklejce pisze: P/N: M2G9I08AIATT9F081AA4T Czy będą chodziły mi w Dualu napłycie ASUS A7N8X Delux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 musi pisac na pamieci ram poczytaj dobrze ;] u mnie pisze, chyba ze pisze u ciebie pisze TwinMOs na pamieci czyli masz pamieci produkowane przez twinmosa to chyba te najgorsze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 No niestety włąśnie takie mam. Dlaczego są najgorsze ? Znalazłem na stronce TwinMosa informację że będą współpracować z płytą ASUS A7N8X Delux :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 chyba wszystkie twinmosy robia na kosciach mtec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 oj chyba nie wszystkie i kosci Mtec mają napisane na kazdej: Mtec....Mialem z 5 sztuk w łapach to wim:) a to moze byc elixir, lub twinmos kostka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 oj chyba nie wszystkie i kosci Mtec mają napisane na kazdej: Mtec....Mialem z 5 sztuk w łapach to wim:) a to moze byc elixir, lub twinmos kostka 1216464[/snapback] To sa kostki M-teca, wiem bo mam takie sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Atak swoją drogą - czy można jakoś to inaczej odczytać? Na moich kościach są firmowane przez Geila radiatorki, i o dostaniu sie do układu nie ma mowy. Jest jakaś reguła? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 No teraz jestem trochę zdezorientowany, bo na FAQ o płycie ASUS A7N8X porady, problemy, piszą że jednak z tymi pamięciami są problemy na tej płycie. Mam TwinMosy 256MB PC3200 CL2,5. Czy komuś chodzą te pamięci na tej płycie. Proszę o porady - jutro chce kupić płytę :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 No teraz jestem trochę zdezorientowany, bo na FAQ o płycie ASUS A7N8X porady, problemy, piszą że jednak z tymi pamięciami są problemy na tej płycie. Mam TwinMosy 256MB PC3200 CL2,5. Czy komuś chodzą te pamięci na tej płycie. Proszę o porady - jutro chce kupić płytę :-| 1218009[/snapback] A nie wygodniej iść z pamiątkami do sklepu i u nich na miejscu to sprawdzić? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...