Bundy81 Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Witojcie HEY :) Mam takie pytanko czy jest możliwość wgrania polskiego słownika iTAP do tej Motki ???? Jeśli tak to powiedzcie mi skad można je pobrać i jak to zrobić ???? Jeśli już ktoś to robił proszę o plik i opis na e-mila marektymkow@o2.pl Wielkie THX :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Polecam matrax.net - tam popytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bundy81 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 (edytowane) Czy ktoś może podać mi jakieś ciekawe stronki zwiazane z motka ???bo Matrax jest ok ale czasami nie zaskakuje.... Edytowane 14 Stycznia 2005 przez Bundy81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...