filipk Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Problem z Partition magiciem 8 : LEGENDA: Partycja C/Primary (Windows) - 4 GB Partycja D/Logical (wolne miejsce) - 34 GB Z tej partycji D(34GB) biore sobie 4 GB i chce dodać do tej partycji C ,ale chociaż odjąłem z D to nie mam takiej możliwości :/ nie wiem czemu ... Nie da się nic dodać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 A nie ma nic w helpie albo instrukcji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zmniejszasz D, przesuwasz D wyżej o wolne miejsce tak aby wolne miesjce było między C a D, zwiększasz C. Przy odrobinie szczęscia po chwili masz zmienione wielkości partycji. Jak nie masz szczęscia to patrzysza na błąd po ponownym uruchomieniu i zastanawiasz sie gdzie zginęło 38GB danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Nie bardzo rozumiem w czym masz problem. Używasz opcji Resize Partition ? Jeśli nie to użyj :> Tak a propos - zastanawia mnie ta masa problemów z PM8, o których można choćby na Tweaku poczytać. Uzywałem już ileś razy tego programu - do zmiany wielkości partycji i ich łączenia i mnie nie zawiódł. Czy mam szczęście czy też może częstsze są błędy uzytkownika niż programu :P:P ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Musisz miec zarejestrowany program I potem po juz ustawieniu partycji musisz dokonczyc Bedzie po prawej stronie Wykonaj lub cos podobnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Złodziej, kiedyś w końcu zobaczysz co "potrafi" PM. Ja też korzystałem z niego wiele razy i nadal korzystam i jak na razie raz już siedziałem ponad godzine naprawiając błędy PM. Co nie zmienia faktu że częśc problemów powodują użytkownicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipk Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Może poprostu zrobie dyskietki ratunkowe,którymi później da się przywrócić poprzednie ustawienia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 dobra jak juz jest o partition magic to niebede zakladal nowego tematu;) wiec pm8.1? demo! gdzie nic nieda sie zrobic uciol mi hm 35gb /z 45/ dysku hehe i niemoge tego za cholere cofnac teraz:) a niby w demie nic nieda sie zrobic bez rejestracji i zaplacenia mam juz full wer wiec np tylko co zrobic zeby odzyskac bez formatu reszte danych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 http://www.symantec.com/techsupp/support_options.html http://www.symantec.com/region/pl/techsupp...rt_options.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...