Skocz do zawartości
filipk

Partition Magic 8 - Pomocy !

Rekomendowane odpowiedzi

Problem z Partition magiciem 8 :

LEGENDA:

Partycja C/Primary (Windows) - 4 GB

Partycja D/Logical (wolne miejsce) - 34 GB

Z tej partycji D(34GB) biore sobie 4 GB i chce dodać do tej partycji C ,ale chociaż odjąłem z D to nie mam takiej możliwości :/ nie wiem czemu ... Nie da się nic dodać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmniejszasz D, przesuwasz D wyżej o wolne miejsce tak aby wolne miesjce było między C a D, zwiększasz C. Przy odrobinie szczęscia po chwili masz zmienione wielkości partycji. Jak nie masz szczęscia to patrzysza na błąd po ponownym uruchomieniu i zastanawiasz sie gdzie zginęło 38GB danych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bardzo rozumiem w czym masz problem. Używasz opcji Resize Partition ? Jeśli nie to użyj :>

Tak a propos - zastanawia mnie ta masa problemów z PM8, o których można choćby na Tweaku poczytać. Uzywałem już ileś razy tego programu - do zmiany wielkości partycji i ich łączenia i mnie nie zawiódł. Czy mam szczęście czy też może częstsze są błędy uzytkownika niż programu :P:P ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Złodziej, kiedyś w końcu zobaczysz co "potrafi" PM. Ja też korzystałem z niego wiele razy i nadal korzystam i jak na razie raz już siedziałem ponad godzine naprawiając błędy PM. Co nie zmienia faktu że częśc problemów powodują użytkownicy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra jak juz jest o partition magic to niebede zakladal nowego tematu;)

wiec pm8.1? demo! gdzie nic nieda sie zrobic uciol mi hm 35gb /z 45/ dysku hehe i niemoge tego za cholere cofnac teraz:) a niby w demie nic nieda sie zrobic bez rejestracji i zaplacenia mam juz full wer wiec np tylko co zrobic zeby odzyskac bez formatu reszte danych?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi