AMD55 Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Witam podkręciłem AGP Z 66% NA 70& czy to cos da? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Chyba tak, ale ciężko stwierdzić na pewno, & jest niewiadome :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Najpredzej to chyba uszkodzenie karty :P Z tego co mi wiadomo, podkrecanie AGP zupelnie nic nie wnosi, a nawet jest czynnoscia niepozadana. Ale moge sie mylic (nie zglebialem tego nigdy), wiec niech sie ktos bardziej kompetentny wypowie :) Poza tym to chyba nie % a MHz? :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Sorki masz racje mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayT Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Witam podkręciłem AGP Z 66% NA 70& czy to cos da? 1216139[/snapback] Na moj gust - raczej nic nie zyskasz. Nie ma sensu zwiekszac taktowania AGP, bo mozesz zyskac... niestabilnosc :) Z drugiej strony to dosc ciekawy eksperyment - zrob jakies testy przy obu ustawieniach i udostepnij do porownania, chetnie obejrze wyniki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Podkręcanie AGP daje wymierne skutki: 1. może wynikać niestabilność 2. pokazać artefakty 3. spalić kartę lub AGP 4. spadek na wydajności Większość osób chcę aby AGP i PCi stało na twardzo ustalonym poziomie czyli 66 / 33 MHz. Jaki widzisz w tym podkręceniu sens? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 No ok ja tylko pytam czy to cos da ale wynika że to da tylko same negatywne skutki. pozdro dałem spowrotem na 66mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...