metal Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Czy do tego co mam w podpisie poniżej wystarczy zasilaacz który ma moc 230w czy będę musiał kupić zasilke 300w ???? :D aaa... czy jak jest zamała moc zasilki to może uszkodzi to sprzęt czy nie ??? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 bierz 300w .Mój zasilacz 250w działał aż 2 godziny ,gdy włożyłem Xp-eka. Potem poszedł z dymem.Na szczęście nic mi więcej nie uszkodziło. Lepiej na zasilaczu nie oszczędzać: dla mego kumpla zasiłka spaliła procek,pamięć ,kartę graf,płytę głowną. Gdy w serwisie serwisanci-inteligenci wsadzili tę zasiłkę do innego zestawu spaliło im jeszcze parę części :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Czy do tego co mam w podpisie poniżej wystarczy zasilaacz który ma moc 230w czy będę musiał kupić zasilke 300w ???? :D aaa... czy jak jest zamała moc zasilki to może uszkodzi to sprzęt czy nie ??? :D zobacz jakie parametry ma ta zasilka 230w .... moze byc ze jak masz jakas firmowke to starczy :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=898...&highlight=235w trochę gadaliśmy o zasiłce Fortrona 235W (którą można dostać na Allegro). Jeśli masz trochę więcej kasy to kup pożądną 300 i na pewno nie będziesz miał problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Czy do tego co mam w podpisie poniżej wystarczy zasilaacz który ma moc 230w czy będę musiał kupić zasilke 300w ???? :D aaa... czy jak jest zamała moc zasilki to może uszkodzi to sprzęt czy nie ??? :D zobacz jakie parametry ma ta zasilka 230w .... moze byc ze jak masz jakas firmowke to starczy :roll: Zasilke mam MegaBajta ... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 racze nie starczy umnie sie czasem wisza w 3dmarku a napiecie 12 potrafi spasc do 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 racze nie starczy umnie sie czasem wisza w 3dmarku a napiecie 12 potrafi spasc do 8 To, że napięcie ci spada oznacza tylko, że masz szitową (nawet bardzo! z 12 na 8?!?!?) zasiłkę. Firmowe 230W powinno styknąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 moja zasilka jest spox te wachania zaczely sie kiedy GF4 wsadzilem wczesniej tego niebylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Ja bym jednak wziął mocniejszą. 230W to ja miałem w 386 Optimusa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Czy do tego co mam w podpisie poniżej wystarczy zasilaacz który ma moc 230w czy będę musiał kupić zasilke 300w ???? :D aaa... czy jak jest zamała moc zasilki to może uszkodzi to sprzęt czy nie ??? :D zobacz jakie parametry ma ta zasilka 230w .... moze byc ze jak masz jakas firmowke to starczy :roll: Dokładnie! Niech najpierw sprawdzi na jakimś słabszym zestwie ją (np. na jakimś duronie i mniej prądożernej grafie) i jak będę jużwtedy spadały napięcia to nei warto. Ja sam mam 235 W firmy Spin :D i działa idealnie. Przy max vcore (1,85V) i pełnym obciążeniu napięcie na 5v spadało jedynei do 4,95. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...