Skocz do zawartości
metal

Zasilacz 230W ... wystarczy ???

Rekomendowane odpowiedzi

bierz 300w .Mój zasilacz 250w działał aż 2 godziny ,gdy włożyłem Xp-eka.

Potem poszedł z dymem.Na szczęście nic mi więcej nie uszkodziło.

Lepiej na zasilaczu nie oszczędzać: dla mego kumpla zasiłka spaliła

procek,pamięć ,kartę graf,płytę głowną. Gdy w serwisie serwisanci-inteligenci wsadzili tę zasiłkę do innego zestawu spaliło im jeszcze parę części :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy do tego co mam w podpisie poniżej wystarczy zasilaacz który ma moc 230w czy będę musiał kupić zasilke 300w ????  :D  

aaa... czy jak jest zamała moc zasilki to może uszkodzi to sprzęt czy nie ??? :D

zobacz jakie parametry ma ta zasilka 230w .... moze byc ze jak masz jakas firmowke to starczy :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy do tego co mam w podpisie poniżej wystarczy zasilaacz który ma moc 230w czy będę musiał kupić zasilke 300w ????  :D  

aaa... czy jak jest zamała moc zasilki to może uszkodzi to sprzęt czy nie ??? :D

zobacz jakie parametry ma ta zasilka 230w .... moze byc ze jak masz jakas firmowke to starczy :roll:

Zasilke mam MegaBajta ... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy do tego co mam w podpisie poniżej wystarczy zasilaacz który ma moc 230w czy będę musiał kupić zasilke 300w ????  :D 

Dokładnie!

Niech najpierw sprawdzi na jakimś słabszym zestwie ją (np. na jakimś duronie i mniej prądożernej grafie) i jak będę jużwtedy spadały napięcia to nei warto.

Ja sam mam 235 W firmy Spin :D i działa idealnie. Przy max vcore (1,85V) i pełnym obciążeniu napięcie na 5v spadało jedynei do 4,95.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...