Marceliii Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Wiem że zaraz mnie wyślecie do szukaja,ale ja szukałem,choć krutko,bo mnie już nerwica brała. A więc pytanie brzmi: Jak zdemontować,a potem zamontować coolera i wentylator w box-owym chłodzeniu intela. Dodam że nigdy nie miałem styczności z kompami i potrzebowałbym dokładnej instrukcji,żeby czegoś nie spierniczyć. a dodatkowe pytanie czy radiatorki na pamięciach trzeba z dwóch stron montować,czy starczy tylko z jednej? Z góry dzięki za info. P.S.Nie krzyczcie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 szukaj :P a cóż to za intel ?? :mur: a na jakich pamięciach ?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Podaj więcej informacji bo tak ci możemy napisać cały poradnik a nie o to chodzi :icon_exclaim: Wypisz wszystko w twoim kompie to będziemy wiedzieć co ci opisać, nie zapomnij napisać jaki wentyl, procek i płyta główna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceliii Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 (edytowane) Box-owy wentyl i cooler na aprocku celeron D325,bodajrze firmy sanyo,czy jakoś tak. Chodzi mi o pamięci na karcie graficznej radeon 9250 128ddram/128bit :D Help Edytowane 15 Stycznia 2005 przez Marceliii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceliii Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 nikt mi nie pomoże ... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 boshee co do pamięci z dwóch stron, przecież to nie jest jedna i ta sama kostka tylko dwie całkiem inne, dlaczego te z drugiej strony mają być pokrzywdzone? co do radiatora z proca - te białe zapinki odciągasz na drugą stronę, a potem odpinasz 4 zatrzaski i wyciągasz radiator, nic trudnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceliii Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 nie było by nic trudnego gdybym wiedział gdzie te zatrzaski,ale poszukam,może się uda. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...