ma1y Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 (edytowane) Witam! Mam dwa pytanka i chciałbym uzyskac jakies konkretne odpowiedzi:) 1. Porzebny mi modem do neo+ - ma zastapic Thompsona 330 USB - ma być na RJ-45 - z routerem bo za miesiac bedzie dzielony w domu na 2 komputery: moja propozycja to [LINK], ale czy jest cos tanszego godnego uwagi?? 2. Potrzebny rownież router (d-link 604 zmarł) do podziału łacza na 3 kompy (nie jest to NEO - po prostu sygnał) moja propozycja to : [LINK], tylko to tez duzo, bo jego zadaniem jest tylko podzial i NIC wiecej!!! wiec pytam tez czy jest cos tanszego, jak nie to czy to jest warte swojej ceny? dzieki i pozdrawiam!! jakieś propozycje? Edytowane 14 Stycznia 2005 przez ma1y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
model3100 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Kup sobie SMC 7204 BRA ja mam taki i nie narzekam na allegro są po 210zł nówki z gwarancjia na 5 LAT nieźle co. Sprzęt godny polecenia :) Powtarzam SMC to SMC może mało znana firma na polskim rynku ale to wykonanie polecam jak najbardziej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Ja polecam EDIMAX ar-6024a bardzo dobry i łatwy w konfiguracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Ja moge polecić Microcoma DeskPorte Router 400 (adsl+ switch 4 porty RJ 45), albo planeta 4000 (adsl, 4 porty RJ45 + !! 1USB!). Cena nie przekracza 300 zł. Ten microcom ma dodatkowo ©homologacje. Oba konfiguruje się tak samo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 a jak skonfigurować Edimax 6024? znacie linki? pomcy! muszę siedzieć na kompie siostry (z WinXP :sad: ), a nie u siebie :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...