Moriia Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Na stepie chcialem przeprosic jesli temat jzu byl poruszany gzrebalem na gogolu i tez nie znalazlem. A wiec dzis zuwazylem ze podczas wlaczenia filmu z mometem rzucenia go na tv gdzie jest rozdzielczosc 1024x768 rozdzielczosc na tv spada do 640x480.Tryb jest klonowanie z zmianami w opcjach ze na tv zawsze ma byc film na full screen. Z gory dziekuje za pomoc. Edit: Obsluguje bo przed właczeniem filmu jest 640 a jak odpalam film to obcina do 640x480 i dosc czesto nei wyswietla calego obrazu. Pozdrawiam Moriia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 moze twoj tv nie obsluguje takiej rozdzialki?.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 A jakiego programu do odtwarzania filmow uzywasz? Niektore potrafia same przelaczac rozdzielczosc na inna niz ustawiona. Subedit nie robil takich jaj, natomiast VPlayer posiadal taka opcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moriia Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 (edytowane) Subedit Allpayer WindowsMedia player mam dosc :/ nie widze w niczym przyyczyny moze tak zawsze bylo a ja teraz to zauwazylem ale watpie bo ewidentnie obcina mi obraz;/ Znalazlem Rozwiaznie Tryb Teatralny sam znajduje rodzielczosc do jakosci filmu... podobno:) Zainstalowalem fddshow tam zmienilem 'Specify size' opcje 'New size' na 1024x768 pozniej 'Keep original aspect ratio' I filmy ida w takiej roidzialce juz na TV Pozdrawiam Moriia Edytowane 15 Stycznia 2005 przez Moriia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...