Macho Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Moge zapodac zdjęcia swojej furki :razz: Mozna wkleic kilka zdjęc ale na forum bo nie mam zadnego ftp :? Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Moge zapodac zdjęcia swojej furki :razz: Mozna wkleic kilka zdjęc ale na forum bo nie mam zadnego ftp :? Pzdr. 1216840[/snapback] daj na maila pl4y3r@vp.pl to ci wrzuce na ftp byle nie za duze;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 OMG :| Z pomoca przyjdzie Ci : http://imageshack.us/index3.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 daj na maila pl4y3r@vp.pl to ci wrzuce na ftp byle nie za duze;) 1216842[/snapback] OK poszły 3 zdjęcia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 A ja myslalem ze do chwalenia sie jest oddzielny dzial na forum, tzw. Prezentacje... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 A ja myslalem ze do chwalenia sie jest oddzielny dzial na forum, tzw. Prezentacje... ;] 1216857[/snapback] upssss chyba nic sie nie stanie czy moze to ktos lepiej przeniesc :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 hmm..........fajny płot na drugim zdjeciu :) BTW : z kad jestes ze u ciebie rosną mlecze i jest zielono?? :D ps.fajne alu, ogólnioe za takim tuningiem nie przepadam..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 z silnikiem tez cos robiles czy tylko wiziual tjuning?;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 z silnikiem tez cos robiles czy tylko wiziual tjuning?;) 1216869[/snapback] silnik tez jest 1.2 16V z Lanci Y 110koni 130Nm :wink: http://img63.exs.cx/my.php?loc=img63&image=sc9.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 tuning wenętrzny pewnie też, pewnie amory od tira i silnik od stara :P - sorki nie mogłęm sie powstrzymać - tak kiedys powiedział sąsiad do mojego starego jak miał kiedys trabanta :lol: ale polewe miałem z tego jak sie patrzy :D EDIT : o kufa 110 koni jak na takie malenstwo, to musi ladnie fruwac.Jakie ma przyspieszenie do 100?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 tuning wenętrzny pewnie też, pewnie amory od tira i silnik od stara :P - sorki nie mogłęm sie powstrzymać - tak kiedys powiedział sąsiad do mojego starego jak miał kiedys trabanta :lol: ale polewe miałem z tego jak sie patrzy :D EDIT : o kufa 110 koni jak na takie malenstwo, to musi ladnie fruwac.Jakie ma przyspieszenie do 100?? 1216875[/snapback] 0-100 6,9s max speed 220km/s konczy sie skrzynia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 no to f_cipe jest :] co jak co ale bałbym sie tym jechać 160 a co dopiero 220 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 no co ty im szybciej tym lepiej;) uwielbiam predkosc:) zamierzasz cos dalej robic z fura ? czy zatrzymujesz sie przy 110:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 no to f_cipe jest :] co jak co ale bałbym sie tym jechać 160 a co dopiero 220 :P 1216881[/snapback] dlaczego zawieszenie jest dobre wszystko sprawne ja juz jechalem 220 :wink: no co ty im szybciej tym lepiej;) uwielbiam predkosc:) zamierzasz cos dalej robic z fura ? czy zatrzymujesz sie przy 110:) 1216883[/snapback] narazie sie zatrzymuje :wink: Duzo więcej juz nie zrobie :unsure: OMG :| Z pomoca przyjdzie Ci : 1216848[/snapback] Udało mi się zdjecie wkleic tam ale powiedz mi czy da sie potem usunac to zdjecie czy zostaje na zawsze :wink: Używaj opcji Edytuj by mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Wygląda na profesjonalną robotę. :) Mam pytanie - czy "skrzela" na prawym błotniku do czegoś służą, bo wlot powietrza jest za lewym reflektorem? Jak by Ci się chciało to wymień modyfikacje przeprowadzone w silniku. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 furka jak marzenie, bardzo ładana podba mi sie tuning mimo iz sie za bardzo nie znam to wydaje mi sie że jest taki w sam raz, juz nic nie dodawaj bo przesadzisz :) chyba ze na masce takie jakby zeberka fajnie to wyglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Mam kumpla w pracy, ktory sie interesuje tuningiem sejakow. Na samochodzie ma naklepke www.centomania.pl Moze cos Ci to mowi ? PS. 110KM to masakra dla tego kaszla. Jestem ciekaw jakie wzmocnienia porobiles aby okielznalo ten silnik. Znam tuningowcow co laduja silnik ponad norme i nie przygotowuja samochodu do tego. Albo sa zbyt pewni siebie albo sa debilami. Jak jest u Ciebie ? 1. Hamulce 2. Wzmocnienia ramy, ew. poprzeczki stabilizujace 3. Jaka skrzynia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Wygląda na profesjonalną robotę. :) Mam pytanie - czy "skrzela" na prawym błotniku do czegoś służą, bo wlot powietrza jest za lewym reflektorem? Jak by Ci się chciało to wymień modyfikacje przeprowadzone w silniku. :) 1216907[/snapback] Skrzela są z mercedesa sprintera :wink: DO czego słuzą zawsze coś tak więcej powietrza wleći :wink: Bo stozek jest z drugiej strony :wink: Modyfikacje są następujące: -Zmienione wałki rozrządu na sportowe -Zmodyfikowana głowica na sportową -Lekkie koło zamachowe -Dolot+Stożek - Klektor ryrowy 4-1 +wydech 2 cale -Chip(ropbony pod wałki) -SMT6 Dodatkowa elektronika + strojenie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Mam kumpla w pracy, ktory sie interesuje tuningiem sejakow. Na samochodzie ma naklepke www.centomania.pl Moze cos Ci to mowi ? PS. 110KM to masakra dla tego kaszla. Jestem ciekaw jakie wzmocnienia porobiles aby okielznalo ten silnik. Znam tuningowcow co laduja silnik ponad norme i nie przygotowuja samochodu do tego. Albo sa zbyt pewni siebie albo sa debilami. Jak jest u Ciebie ? 1. Hamulce 2. Wzmocnienia ramy, ew. poprzeczki stabilizujace 3. Jaka skrzynia ? 1216939[/snapback] tak mowi mi to coś klub internetowy miłosnikow sicento i cinquecento :wink: jestem tam od 2002 roku na forum :) pzdr. W aucie są rozpórki,skrzynie jest z ccs,hamulce narazie seryjne ale z 200 daje rade wychamować :lol: ps.zapytaj kolege jakiego ma nicka na forum i czy zna nick Alfi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 tak mowi mi to coś klub internetowy miłosnikow sicento i cinquecento :wink: jestem tam od 2002 roku na forum :) pzdr. W aucie są rozpórki,skrzynie jest z ccs,hamulce narazie seryjne ale z 200 daje rade wychamować :lol: ps.zapytaj kolege jakiego ma nicka na forum i czy zna nick Alfi :D 1217086[/snapback] OMG !! Seryjne hamulce :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 ...hamulce narazie seryjne ale z 200 daje rade wychamować :lol:... 1217086[/snapback] zawsze da rade wychamować tylko ile to zajmuje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 OMG !! Seryjne hamulce :blink: 1217091[/snapback] Tak narazie seryjne ale dają rade,bo przeciez chyba nie jezdze codziennie 200(spalanie ponad 15L) po miescie albo po okolicy :lol: PO naszych drogach to sie skacze jak piłeczka wiec max to jest 50-60. A jak wpadne na trase to wtedy mozna sobie poszalec raz na jakis czas :wink: Pzdr. >Raptor nie mierzyłem czasu ile, ale nie jest źle :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Furka wypasion,naprawde,moze kiedys sie takiej dorobie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Furka wypasion,naprawde,moze kiedys sie takiej dorobie ;) 1217636[/snapback] Chcesz sprzedam Ci :wink: Bo po naszych drogach ciezki se jezdzi zawas beton :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 fajne sc, tylko ze nigdy mi sie nie podobaly wloty (wyloty) od mercedesow w autach innych niz mercedes :| (ale to jedyne co mi sie nie podoba) Troche ci sie tylny zderzak pobrudzil od tlumika ;) A gdzie masz boczne kierunkowskazy? Schowane gdzies, czy w ogole nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 fajne sc, tylko ze nigdy mi sie nie podobaly wloty (wyloty) od mercedesow w autach innych niz mercedes :| (ale to jedyne co mi sie nie podoba) Troche ci sie tylny zderzak pobrudzil od tlumika ;) A gdzie masz boczne kierunkowskazy? Schowane gdzies, czy w ogole nie ma? 1217997[/snapback] No zderzak czyszcze raz na tydzien :wink: Boczne kierunkowskazy są....nie ma ich :lol: Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 No normalnie furka full wypas.. Ale jakos do malych aut mnie nie ciagnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 No normalnie furka full wypas.. Ale jakos do malych aut mnie nie ciagnie :D 1218341[/snapback] Kto co lubi :wink: Ale jaka jest przyjemnosc jak ze swiateł wygrywasz z większymi autkami :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 fajna bryka, ale jak dla mnie to z badlook troszke przesadziłeś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...