Skocz do zawartości
Macho

Chwale Się Moja Furką....moge?

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadza się, startuję w WSMP i taką właśnie bryczką... dość awaryjne autko ale od tego sezonu mechanicy zapewniają, że to się zmieni... heh, zobaczymy...

Generalnie frajda z jazdy niesłychana i raczej nie do opisania... takie coś trzeba przeżyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza się, startuję w WSMP i taką właśnie bryczką... dość awaryjne autko ale od tego sezonu mechanicy zapewniają, że to się zmieni... heh, zobaczymy...

Generalnie frajda z jazdy niesłychana i raczej nie do opisania... takie coś trzeba przeżyć.

1242765[/snapback]

Ale to jest Twoje prywatne autko czy firmy/sponsora itp

co trzeba robic aby jezdzic czyms takim jezdzisz zawodowo?

drogi sport?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiedzi na Twoje pytania i tak miały znaleźć się niebawem na stronie teamu, ale ja nieco wyprzedzę ten fakt.

ad1)

Tak to jest moje prywatne auto. Kupiłem je sam, a potem założyłem i teraz prowadzę ten zespół wyścigowy. Sponsor, jeśli się znajdzie to nabędzie jedynie praw do powierzchni reklamowych i decyzyjności w sprawach organizacyjnych, natomiast nigdy do własności pojazdów czy innych ruchomości należących do zespołu.

ad2)

Co trzeba zrobić aby jeździć... Cały opis (a jest dość długi) znajdzie się niebawem na stronie.

ad3)

Czy to jest drogi sport... Jak każdy sport samochodowy, a ilość środków finansowych potrzebna do startów jest uzależniona od poziomu zaawansowania wyścigów. Jak na potrzeby WSMP nie są to zbyt wygórowane kwoty. Co innego start powiedzmy w F3 Series lub podobnej, gdzie bolidy prezentują zupełnie inny poziom techniczy i gdzie gra zaczyna się o poważne stawki.

Wpadnij czasem na stronkę Flori F3 Racing Team a znajdziesz tam wiele takich ciekawostek.

Pozdrawiam.

ps. ponieważ to nie mój topic to resztę dyskusji proszę na mail lub na moim topicu... nie chcę za bardzo odwrócić uwagi forumowiczów od tej superbryczki, którą tu kolega tak się chciał pochwalić B)

Edytowane przez flori

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiedzi na Twoje pytania i tak miały znaleźć się niebawem na stronie teamu, ale ja nieco wyprzedzę ten fakt.

ad1)

Tak to jest moje prywatne auto. Kupiłem je sam, a potem założyłem i teraz prowadzę ten zespół wyścigowy. Sponsor, jeśli się znajdzie to nabędzie jedynie praw do powierzchni reklamowych i decyzyjności w sprawach organizacyjnych, natomiast nigdy do własności pojazdów czy innych ruchomości należących do zespołu.

ad2)

Co trzeba zrobić aby jeździć... Cały opis (a jest dość długi) znajdzie się niebawem na stronie.

ad3)

Czy to jest drogi sport... Jak każdy sport samochodowy, a ilość środków finansowych potrzebna do startów jest uzależniona od poziomu zaawansowania wyścigów. Jak na potrzeby WSMP nie są to zbyt wygórowane kwoty. Co innego start powiedzmy w F3 Series lub podobnej, gdzie bolidy prezentują zupełnie inny poziom techniczy i gdzie gra zaczyna się o poważne stawki.

Wpadnij czasem na stronkę 1245755[/snapback]

Spoko nie ma problemu :wink: Ale powiedz mi jeszcze tylko dane techniczne predkosc max, do 100 na 400m i jaki silnik ok :D

EE fajna jest ;-)    mi się z tego najbardziej podoba 110konków i niska masa ;-)

1246253[/snapback]

Dzięki :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość kamilwrc

Ja jestem wybredna świnia i nie podoba mi się badlook i tylne światła.

Reszta jak najbardziej ok B) (no oprócz hamulców :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macho - fajny sc, ładne alu, tylko złylook :lol: psuje wszystko... ;/ silniczek widze ze niezły :) widziałem cc z silnikiem 1.2mpi 82hp 114nm z fiata brava a tu jeszcze wieksza moc..ładnie :) mysle ze z takim czyms moglbys juz zawalczyc w kjs jezeli masz dobry zawias i troche umiejetnosci :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystko ujdzie, tlyko badlook i inchalacja jak z galerii wiejskiego tuningu - ale i tak ogolnie nie tak zle - dobrz ze robiles cos z dilnikiem :]

1255176[/snapback]

Kwestia gustu :]

Macho - fajny sc, ładne alu, tylko złylook :lol: psuje wszystko... ;/ silniczek widze ze niezły :) widziałem cc z silnikiem 1.2mpi 82hp 114nm z fiata brava a tu jeszcze wieksza moc..ładnie :) mysle ze z takim czyms moglbys juz zawalczyc w kjs jezeli masz dobry zawias i troche umiejetnosci :)

1257937[/snapback]

Szkoda mi autka uzywac do kjs :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi