Skocz do zawartości
Gość

Epox

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczynam sie przekonywac do tego Abita. Jestem poczatkujacym overclockerem,bios nie sprawi mi wiekszych problemow???

Slyszalem,ze ta plytka - SHUTTLE DOT-AK35GT2 VIA KT333 nawet dobrze sie sprawuje. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam wolę Epoxa. A wydajność powyżej 166 ma niższą bo się włącza dzielnik 1/5. Jak się mylę to mnie oświećcie :roll: . Jadyna wadą jaką ma 8k3a to brak regulacji napięcia AGP i kaprysy w związku z działaniem niektórych kart (właściwie to dwie wady :? ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie za dokładnie przeczytaliście tą recenzję na t-break.

Dzielnik 1/6 nie jest obsługiwany przez KT400, a fachowcy od Abita się nieco pospieszyli i dali taką opcję w BIOS'ie. Zresztą w nowszych wersjach Biosu juz tej opcji nie ma ! Na starszej natomiast po prostu nie działa :(

Ja mam już zamówioną KD7-R i ma dotrzeć do sklepu, w którym kupuje w okolicy weekend'u.

Jak złoże wszystko i będę miał chwilę czasu napiszę jak sprawuje się to mobo :)

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby tak ale .....................................

moze Lacerowi faktycznie placa ??? ------> :P <------- [/b]

nikt mi nigdy nie placil :? to co robilem bylo w calosci za free. bylo bo juz nie pisze dla TPC i mam cala kupe wolnego czasu :D

zanim odeszlem musialem oddac nie moj sprzet i kupic w koncu cos wlasnego. Postawilem na AMD i mielem dylemat z mobo. Lubie Epoxa ale za to co pokazal w modelu 8K3A (slaba wydajnosci przy FSB166) mnie zniechecily. 8K3A odpadl wiec szukalem dalej. Przetestowalem 8K5A2+ i 8K5A3+. Niestety obie maja tak samo zenujaco niska wydajnosc przy FSB <166MHz. Na Epoxach mialem 275fps (Q3 fast). Odpadly wiec. Kupilem Abita i mam teraz 300fps przy FSB 166MHz. Epox aby tyle miec potrzebuje 200MHz FSB(sic!). Czekam teraz na jakiegos Epoxa z PCI 1/6, moze choc teraz nie dadza dup*...

Lancer, po co sie tlumaczysz ?

Przeciez ja zartowalem :)

Po to umiescilem tego ryjka obok twierdzenia o "oplatach"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lancer, po co sie tlumaczysz ?

Przeciez ja zartowalem :)

Po to umiescilem tego ryjka obok twierdzenia o "oplatach"

wiem ale jakos tak wyszlo :D

A czy tajemnica jest powod odejscia z TPC??? Ty zawsze pisales nejlepsze testy, nojnowszych produktow :D. Nie szkoda ci bylo??? Zawsze dostawales najnowsze proce, plyty, grafy???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy tajemnica jest powod odejscia z TPC??? Ty zawsze pisales nejlepsze testy, nojnowszych produktow :D. Nie szkoda ci bylo??? Zawsze dostawales najnowsze proce, plyty, grafy???

zadna tajemnica-znoodzilo mi sie to. Za duzo czasu mi to zajmowalo. Czasami nie mialem czasu nawet na pogranie :P a juz na dziewczyne to wcale. Teraz mam duzo czasu, przy kompie znacznie mniej siedze (bo tez juz mnie nooodzi) a wiecej czasu przeznaczam na inne przyjemnosci :lol: Fakt ze sprzety dostawalem ale to nie powod-nieskromnie powiem ze od zawsze mialem to co najlepsze nawet przed era TPC ;) wiec teraz mi to nie doskwiera tyle ze wczesniej mialem 2 kompy a teraz tylko 1 ;) aaa no i nie chcialo mi sie pisac. straszny len ze mnie hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...