Aurora001 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zwiekszylo wam transfery od 1 czerwca? Bo mi nie... 2x modem resetowalem i duuupa. W ogole dopiero wczoraj sie dowiedzialem ze znowu zwiekszyli przepustownosc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Lipa, zwiększyli transfery tylko w Twój Net i Twój Świat, a w Twój Dom już nie :/ Trzeba czekać do marca 2006, zwiększają każdy pakiet średnio raz na rok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kpiwek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Witam! Chciałbym podłączyć się do tego tematu z pytaniem do użytkowników Aster-a pakietu TwójNet 512 (dawniej 256): Jakie macie średnie transfery w eMulu na tym łączu (512/96)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) Witam! Chciałbym podłączyć się do tego tematu z pytaniem do użytkowników Aster-a pakietu TwójNet 512 (dawniej 256): Jakie macie średnie transfery w eMulu na tym łączu (512/96)?? 1518026[/snapback] od 20 do 40 kb/s, na modzie przygotowanym przez ludzi z sieci osiaga sie wyzsze transfery, podobno. Forum LeD tylko dla ludzi z sieci ;b! wejdz i popytaj. Edytowane 27 Czerwca 2005 przez baka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kpiwek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 thx za odpowiedź a jak to łącze działa na BT?? zastanawiam się nad asterem 512 lub chello 1Mbit nie wiem co będzie lepsze z jednej strony aster bo nie ma limitów ale z drugiej chello bo ma zewnętrzne IP... (łącze takie do wszystkiego - postawienie servera w grze jakiejś, p2p, www etc.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 thx za odpowiedź a jak to łącze działa na BT?? zastanawiam się nad asterem 512 lub chello 1Mbit nie wiem co będzie lepsze z jednej strony aster bo nie ma limitów ale z drugiej chello bo ma zewnętrzne IP... (łącze takie do wszystkiego - postawienie servera w grze jakiejś, p2p, www etc.) 1518172[/snapback] w asterze sobie ip wybierasz, klasa publiczna albo prywatna, do tego brak limitow jak dla mnie rewelka 60gb satafu miesiecznie (tylko darmowe publikacje i amatorskie kino ;b!), bierz astera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kpiwek Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 tylko niestety w tym pakiecie nie da się IP wybrać, a A Ty jaki masz? TwójDom czy Net czy coś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Public ip dopiero od 3 pakietu dostepne... Mnie tak wtopili na poczatkq bo koles z ktorym gadalem prz umowie mowil ze ho ho ho np, potem jak przyszlo co do czego to koles nie wiedzial czy bedzie jeszcze pracowac w asterze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...