Skocz do zawartości
MI4

Aster

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Chciałbym podłączyć się do tego tematu z pytaniem do użytkowników Aster-a pakietu TwójNet 512 (dawniej 256): Jakie macie średnie transfery w eMulu na tym łączu (512/96)??

1518026[/snapback]

od 20 do 40 kb/s, na modzie przygotowanym przez ludzi z sieci osiaga sie wyzsze transfery, podobno.

Forum LeD tylko dla ludzi z sieci ;b! wejdz i popytaj.

Edytowane przez baka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thx za odpowiedź a jak to łącze działa na BT?? zastanawiam się nad asterem 512 lub chello 1Mbit nie wiem co będzie lepsze z jednej strony aster bo nie ma limitów ale z drugiej chello bo ma zewnętrzne IP... (łącze takie do wszystkiego - postawienie servera w grze jakiejś, p2p, www etc.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thx za odpowiedź a jak to łącze działa na BT?? zastanawiam się nad asterem 512 lub chello 1Mbit nie wiem co będzie lepsze z jednej strony aster bo nie ma limitów ale z drugiej chello bo ma zewnętrzne IP... (łącze takie do wszystkiego - postawienie servera w grze jakiejś, p2p, www etc.)

1518172[/snapback]

w asterze sobie ip wybierasz, klasa publiczna albo prywatna, do tego brak limitow jak dla mnie rewelka 60gb satafu miesiecznie (tylko darmowe publikacje i amatorskie kino ;b!), bierz astera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Public ip dopiero od 3 pakietu dostepne...

Mnie tak wtopili na poczatkq bo koles z ktorym gadalem prz umowie mowil ze ho ho ho np, potem jak przyszlo co do czego to koles nie wiedzial czy bedzie jeszcze pracowac w asterze :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi