RusH Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 ceny sa normlane jak sie ma dojsca , nie ma tam rewelacji szadnych no i graczowi naprawde wystarczy te 100fps przechodzace w minimum 40-50 :) , wiecej nie jest potrzebne , liczy sie MINIMALNE fps w danej gsze a nie maxymalne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 P4 to syf g.... prawda AMD Athlon XP to syf tez g.... prawda, kazdy z tych prockow ma + i - . Jednak w tym przypadku wybral bym zestaw 2 a zaoszczedzona kase kupilbym wiecej ramu i lepsza grafike (proponuje Gigabyte GV-R9700 PRO (jak bys mial kase oczywiscie :wink: )) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 ceny sa normlane jak sie ma dojsca , nie ma tam rewelacji szadnych Dokładnie, zwłaszcza jeżeli dojścia znaczy: sprzęt który wypadł z ciężarówek przy transporcie, kolega zgubił (wyszedł wieczorem do kina, jak wrócił to już w domu kompa nie było (telewizora przy okazji też)), ewentualnie kolega chce sprzedać bo wygrał/ dostał na komunie (ale nie pytaj gdzie to ma gwarancje, albo dlaczego tak tani, bo cie jego "ojciec" zbije ) :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Viadro Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 boshe, ile razy ja mam powtarzać? Grafe qpie w drugim rzucie (R9700 za mniej niż 1500zł :P). A co do ramu to wole qpić szybszy procek i potem dokupić drugie 256 ramu. Wybrałem już zestaw i dziś zamawiam: - AMD Athlon XP 2200+ [730zł BOX] - 256 DDR 333 Kingston [300zł] - MSI KT333 Ultra2 [mniej niż 400zł] Jeszcze myśle nad tym KT400 ale wątpie... : P Jesteście pewni że kt400 sie nie będzie krzaczyć? QMple mi mowią że jako nowy chipset ma sporo bugów a Kt333 to sprawdzony sprzęt. No i sami mówiliście że AGPx8 nic nie daje...O_o TO jak w końcu jest, co mam brać? Bo będę zamawiał o 19.00 więc mam jeszcze troche czasu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 No to fajnych masz kumpli :D Uczepili się tego KT400 i puścić nie chcą ;) A niby czemu ma się krzaczyć??!?! Przecież to prawie KT333 tylko ma dodaną obsługe AGP 8x i jednego slotu DDR400. Bierz KT400, bo mają trochę lepsze wyposażenie, a są niewiele droższe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 ja bym sie jeszcze zastanowail i doplacil do ga-7vaxp plyta full wypas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 No to fajnych masz kumpli :D Uczepili się tego KT400 i puścić nie chcą ;) A niby czemu ma się krzaczyć??!?! Przecież to prawie KT333 tylko ma dodaną obsługe AGP 8x i jednego slotu DDR400. Bierz KT400, bo mają trochę lepsze wyposażenie, a są niewiele droższe.To poczytaj troche ze sie krzaczy .... Wole dobre KT333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Stary, jesteś pewien tego "qmpla" te cenki na prawe są podejżane... Jeśli składsh kompa do gier, grafa jest NAJWAŻNIEJSHA a to proc jest "też ważny" 8O 8O 8O Ja bym qpił słabszego procka, np. 2000+/ P4 1.8, lekko @, a do tego jakś wyje... grafa, choćby nawet R9700. Jeśli jesteś graczem, a nie interesuje Cie OC, to tak jakbyś był rajdowcem i nie interesowały Cie samochody :P OC potrafi na prawde dać sporo FPS'ów. Na przykład: zestaw P4 1.8 + GF4 Ti 4200 będzie miał zaooshmy 100FPS'oow to po pożądnym wykręceniu (P4@ 2.8, GF@ 4600) możesh mieć nawet o 40% More Power :!: Święta racja!! Warto przynajmniej te 10-20% podkręcić kompa - dla zasady :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 co do cen to sorx ale nie moge powiedzieć, qmpel mi załatwia^^ Powtarzam że NIE INTERESUJE mnie O/C !!! Wiem że grafa też jest ważna ale ja pytam w proca/płyte Czy ktoś opdowie mi na moje pytanie??? Co do zestawu nr.2 to może zamaist MSI wziąłbym Gigabyte'a z KT400 i AGPx8... Stary, jesteś pewien tego "qmpla" te cenki na prawe są podejżane... Jeśli składsh kompa do gier, grafa jest NAJWAŻNIEJSHA a to proc jest "też ważny" 8O 8O 8O Ja bym qpił słabszego procka, np. 2000+/ P4 1.8, lekko @, a do tego jakś wyje... grafa, choćby nawet R9700. Jeśli jesteś graczem, a nie interesuje Cie OC, to tak jakbyś był rajdowcem i nie interesowały Cie samochody :P OC potrafi na prawde dać sporo FPS'ów. Na przykład: zestaw P4 1.8 + GF4 Ti 4200 będzie miał zaooshmy 100FPS'oow to po pożądnym wykręceniu (P4@ 2.8, GF@ 4600) możesh mieć nawet o 40% More Power :!: Jeśli chodzi o płytke pod AMD'ka to brałbym tesh pod uwage Abity: KD7 i AT7... zgadzam sie i z cennikami i z podkrecaniem moj celek tez dostal kopa :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Jeżeli nie zamierzasz podkręcać, to nie warto brać Pentium 4, bo w tym przypadku Athlon jest wydajniejszy. Jak zestaw dla gracza to oczywiście musi być w nim nowa grafika, bo na tej co masz, to sobie nie pograsz za dobrze... Do tego ram 512 (ale te Kingstony za 300zł są bardzo podejrzane, może kumpel ci wciska 266 MHz? Albo noname'y i mówi, że to Kingstony? ) i to w jednej kości. Jak kasy Ci nie starcza, to zamiast AXP2200+ weź 2000+ (spora różnica w cenie, a mniejsza w wydajności) i dołóż na resztę zestawu. Płyta główna najlepsza to Gigabyte 7VRXP, lub nawet 7VAXP, tylko, że droga, jak kasy nie ma to MSI KT3 Ultra2 będzie wystarczająca. Tak więc: KT333, AXP2200+, 512 Ramu i GRAFIKA, tworzą super zestaw dla gracza! Oszczędniej: MSI KT3, AXP2000+, 256 ramu i GRAFIKA TA SAMA CO WYŻEJ! Obowiązkowo! Więcej wyciśniesz w grach z dobrej grafy niż z procka i ramu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 No to fajnych masz kumpli :D Uczepili się tego KT400 i puścić nie chcą ;) A niby czemu ma się krzaczyć??!?! Przecież to prawie KT333 tylko ma dodaną obsługe AGP 8x i jednego slotu DDR400. Bierz KT400, bo mają trochę lepsze wyposażenie, a są niewiele droższe.To poczytaj troche ze sie krzaczy .... Wole dobre KT333 A niby jak i kiedy?! Coś mi się dalej to nie widzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...