Skocz do zawartości
Hitman4PL

Co Mam Kupic Radeon Czy Geforce

Rekomendowane odpowiedzi

ATI (takie jak w moim podpisie) jest trochę szybsze od GF 6800GT o/c Ultra (mam taką w drugim kompie), ale z własnego doświadczenia wiem że: na GF wszystkie gry chodzą, a na ATI są czasami problemy z uruchomieniem niektórych gier (są to bardzo rzadkie przypadki, ale jednak są).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zanim wejda gry, ktore w pelni beda wykorzystywaly PS 3.0 to ja juz bede miec X1000, bez przesady, na razie PS 3.0 nadal prosperuje jako chwyt marketingowy.

Splinte Cell 3, Pacific Fighters to nie sa chwyty marketingowe, to jest rzeczywistosc :P

btw: ciekawa rzecz w SC3, oprocz SM1.1 do wyboru jest tylko SM3.0, i teraz pytanie dlaczego? czy ktos stwierdzil, ze nie ma co sobie glowy zawracac SM2.0 bo efekt mizerny, a narobic sie trzeba, czy moze jest to uklon w strone nv, a moze w strone ati i ich nowego dziecka?...dla mnie jest to co najmniej dziwne, i oby nie jakas stala tendencja - SM1.1 i od razu przeskok na SM3.0 bo jest ladniej, latwiej, szybciej i taniej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

btw: ciekawa rzecz w SC3, oprocz SM1.1 do wyboru jest tylko SM3.0, i teraz pytanie dlaczego? czy ktos stwierdzil, ze nie

1296688[/snapback]

moze domyslenie jest sm2 a jak chcesz wiecej albo mniej wybierasz sobie co chesz. SC3 to jest pandora.. czy ten co ma dopiero wyjsc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze domyslenie jest sm2 a jak chcesz wiecej albo mniej wybierasz sobie co chesz.

no dobrze, zalozmy ze tak jest, ale jak potem wrocic do SM2.0 jak nie mozna go ustawic?jest tylko do wyboru SM1.1 lub SM3.0.

SC3 to jest pandora.. czy ten co ma dopiero wyjsc?

chodzi o Splinter Cell Chaos Theory, ktorego demo wlasnie sie pojawilo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeciez to tylko demo, w pelnej wesji bedzie wsparcie dla PS 2.0

byc moze, ale osobiscie watpie...jezeli czegos nie ma w demie, to bardzo rzadko pojawia sie to cos w wersji finalnej, przewaznie jest odwrotnie...

a jakosc ps2.0 i 3.0 jest taka sama

PS mozliwe, ale nie SM jako calosc, a szczegolnie VS...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...