Andrew^ Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Witam Mam maly problem wczoraj kolega kupil sobie tego pentagrama i porzyczyl mi, pentagram pochodzi dwie godzinki wylaczylem kompa, odpalam za jakis czas a tu [gluteus maximus] trup nie rusza sie, podlaczylem pod inne gniazdo nic podlaczylem wogole pod inne zrodlo zasilania to samo Czy mial ktos cos takiego ?? Czy dzwonic do nich zeby go zabrali i odeslali spowrotem ?? Mam zamiar tak zrobic ale zastanawiam sie czy nie beda sie pultac bo poskrecalem kable - byly tak porozwalane ze caly czas sie czepialy. I nie wiem czy do takiej bzdury nie beda sie czepiac, zebym nie musial jeszcze zaplacic za kuriera w jedna druga strone i jeszcze za sprawdzenie u nich Ktos juz tak odsylal im pentagrama ?? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 ja tak mialem ze sie freezone nie obracal wogole,to byl 80AlCu.Wlaczam kompa wentyl sie nie rusza,po tym ,nie wiem jak to sie stalo ale ponowne zalozenie na proca pomoglo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...