..::SNAP::.. Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 jak mozna zrobic "blok" na ciekly azot? chodzi mi o taki blok ktory mozna zamocowac na karcie graficznej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 robisz miadziane pudelko (spore) mniejwiecej takie: | |_ |____| przyczepiasz do grafy nalewasz azotu i jedziemy do puki nie wyparuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 robisz miadziane pudelko (spore) mniejwiecej takie: | |_ |____| przyczepiasz do grafy nalewasz azotu i jedziemy do puki nie wyparuje jakis projekt, wymiary ?? jaki material ?? cos wiecej , tyle to je tez wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Pomysl dobry, tylko co zrobisz, jak ci sie woda skropli? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 proponuje luknac na jakoł stronke gdzie sa zdjecia z poijania rekordu w 3demarku i tam jest wszystko ładnie pokazane ..a zeby woda sie nie skropliła tz jak sie skropli i zeby nei zwaliła mb to sie podkłada taka gombe czy cos widziałem na zdjeciu hehehe ...powodzenia odwazny pomysł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 blok powienien byc z 1 kawalka miedzy, mniejsza szansa na to ze wskutek roznej rozszerzalnosci cieplnej nie rozpadnie sie na kawaleczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 @SNAP mnie bardziej interesuje gdzie kupiles termos do tego LN2? I za ile? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 @SNAP mnie bardziej interesuje gdzie kupiles termos do tego LN2? I za ile? co co ??nie skumalem tego zartu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Z tym termosem to chodzi o to w CZYM zamierzasz go przetransportować do kompa?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Snap probujesz sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> za LN czy tylko tak sobie pytasz ??. Bo jak slusznie zauwazono LN trzeba transportowac w specjalnych termosach. Po drugie trzeba zachowac bardzo duze srodki ostroznosci np. grube rekawice zeby sie nie okazalo ze sie zamienisz jak T-1000 w kawalek lodu. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 snap daj sobie siana , z bupim odblokowaniem miales problemy bo ci sie opisu do zdjec nie chcialo przeczytac a o NL myslisz ? :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 @SNAP Tak powaznie pytałem - mnie powiedziekli 5k za termos do transportu + termos do przechowywania LN2. moglem wziac tez za 500 zlotych uszkodzony, ale troche sie balbym jezdzic z czyms takim na tylnym siedzeniu. @Dexter LN2 nie jest az tak grozne. Znajomy pokazywał mi kiedyś jak się z LN2 obchodzić. Faktycznie można dostać odmrożen/poparzen ale T1000 nam raczej nie grozi :-)). Dla demonstracji wylał soibie troche na buty (to chyba sztandarowa sztuczka w jego instytucie) - musiał przez kilkanascie minut stac zupelnie nieruchomo coby butow nie stracic. Ale poza tym bylo ok :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Przesadzacie z tym azotem - do zastosowań domowych to się nie nadaje -bo po co mi sprzęt chodzący 15 min ?? A co do temperatury - ja wielokrotnie oblałem się po gołych rękach i nie było nawet śladu - on po prostu za szybko wrze - co innego wsadzić rękę do termosa z nim - tu już podziękuję :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...