Patrox Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Szybkie pytanko,skąd wziąśc stery kompletne i jednoczesnie najnowsze do audigy 2zs bo mam karte ale nie mam sterów!!I 2 pytanko czy trzeba wszystko i nstalować czy polecacie cos konkretnie co jest najbardziej potrzebne a nie jakieś bzdurne panele do obsługi mp3 czy nagrywania płyt. Dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 :mur: 2 sek w google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 :mur: 2 sek w 1220603[/snapback] Dziwne bo całej płytki nie znalazłem na googlu a szukałem.Jak wiesz to podaj linka!!.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) a po co ci plytka? ze strony creative'a mozesz sciagnac sterowniki i oprogramowanie (chociaz to ost. jak juz napisales, jest bzdurne, wiec ogranicz sie do mixera, eax i thx, no i sterownikow) Edytowane 16 Stycznia 2005 przez julas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...