ChrisG Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Brat zakupil P4 1.7 i Tyan trinity510..jak narazie idzie na 1.9 vcore default na ile mozna ten procek puscic??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 a to jest A czy nie A???. PS.w stanach to se mozna kupic mobke:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Nie było 1.7A. Więc jest to stary willamete więc z tego mało co wyciśniesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 a to jest A czy nie A???. PS.w stanach to se mozna kupic mobke:) Tristan zewbym tylko wiedzial co to jest ta mobke!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 mobke??? mobo - motherboard. chodzilo mi o plyte glowna lepiej by bylo motherboardke???. A moze Mamusina deske???:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 ChrisG, a moglbys powiedziec jak sie do NewJorka sie dostales??? I co tam robisz??? Jestem ciekawy bo tez bym chetnie za ocean polecial w przyszlosci :P . Moj braciak leci do Orlando pod koniec czerwca i chyba dam mu zamowienie na jakis sprzet :). Tylko kicha bo wraca dopiero we wrzesniu :(. Moze by mi P4 kupił :twisted: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 ChrisG, a moglbys powiedziec jak sie do NewJorka sie dostales??? I co tam robisz??? Jestem ciekawy bo tez bym chetnie za ocean polecial w przyszlosci :P . Moj braciak leci do Orlando pod koniec czerwca i chyba dam mu zamowienie na jakis sprzet :). Tylko kicha bo wraca dopiero we wrzesniu :(. Moze by mi P4 kupił :twisted: . A tak sie tu dostalem ze rodzice wyjechali jak bylem maly.. A troszke uroslem no i musze pracowac!!! Copmuter`s Network Installation Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 ja mam msi 854Pro i 1,5 Willamete spox chodzi to wsio na 1845 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 15x123,1=1845 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...