beavisek Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 dzieje się cos dziwnego! W komputerze kumpla :lol: Nie chciał mu odpalić komp. zasialcz się włącza i czarny ekran to wszystko! Kiedy wsadziłem swoją grafę gf2ti to odpala. On ma riva tnt2. Na gf2mx też nie odpala. :?: Zaznaczam że kumpel miał cały czas tą rive i nagle komp nie odpalił :?: Nic nie było grzebane w biosie itp. Czyli jest tak odpala na GF2TI i nie odpala na TNT2 i GFMX2 :x O co tu k... chodzi? Prosze o pomoc. dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 dzieje się cos dziwnego! W komputerze kumpla :lol: Nie chciał mu odpalić komp. zasialcz się włącza i czarny ekran to wszystko! Kiedy wsadziłem swoją grafę gf2ti to odpala. On ma riva tnt2. Na gf2mx też nie odpala. :?: Zaznaczam że kumpel miał cały czas tą rive i nagle komp nie odpalił :?: Nic nie było grzebane w biosie itp. Czyli jest tak odpala na GF2TI i nie odpala na TNT2 i GFMX2 :x O co tu k... chodzi? Prosze o pomoc. dzieki Pomocy! Czemu tak się dzieje? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 dzieje się cos dziwnego! W komputerze kumpla :lol: Nie chciał mu odpalić komp. zasialcz się włącza i czarny ekran to wszystko! Kiedy wsadziłem swoją grafę gf2ti to odpala. On ma riva tnt2. Na gf2mx też nie odpala. :?: Zaznaczam że kumpel miał cały czas tą rive i nagle komp nie odpalił :?: Nic nie było grzebane w biosie itp. Czyli jest tak odpala na GF2TI i nie odpala na TNT2 i GFMX2 :x O co tu k... chodzi? Prosze o pomoc. dzieki Jeśli procek jest podkręcony, to go odkręć, tak, żeby AGP chodziło z FSB 66MHz. Jeżeli to nie to, to spróbuj przeczyścić styki karty graficznej i gniazdo AGP na płycie. Sprawdź tą TNT2 i GF2MX na swoim kompie - może obie są walnięte. Poszukajcie w Biosie ustawień grafy i ustawcie na default (tak jak jest w instrukcji) - może się jakoś same zmieniły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beavisek Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 dzieje się cos dziwnego! W komputerze kumpla :lol: Nie chciał mu odpalić komp. zasialcz się włącza i czarny ekran to wszystko! Kiedy wsadziłem swoją grafę gf2ti to odpala. On ma riva tnt2. Na gf2mx też nie odpala. :?: Zaznaczam że kumpel miał cały czas tą rive i nagle komp nie odpalił :?: Nic nie było grzebane w biosie itp. Czyli jest tak odpala na GF2TI i nie odpala na TNT2 i GFMX2 :x O co tu k... chodzi? Prosze o pomoc. dzieki Jeśli procek jest podkręcony, to go odkręć, tak, żeby AGP chodziło z FSB 66MHz. Jeżeli to nie to, to spróbuj przeczyścić styki karty graficznej i gniazdo AGP na płycie. Sprawdź tą TNT2 i GF2MX na swoim kompie - może obie są walnięte. Poszukajcie w Biosie ustawień grafy i ustawcie na default (tak jak jest w instrukcji) - może się jakoś same zmieniły. A już się poddałem :D Po prostu od wsztrząsów sie naprawia. Najleopeij przy jezdzenieu samochodem :lol: To jakies nietrwałe uszkodzneie i b. denerwujace. Ale dzieki ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...