Pinki Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Hmm Proste pytanko Czy ta karta jest dobra i czy bedzie dobrze wspolpracowac z Creative InspireTM 5100 5.1 :) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 czy karta jest dobra - nie wiem - mnie słoń na ucho nadepnął :mrgreen: . jest tylu zwolenników co przeciwników (choć tych ostatnich trochę więcej chyba). ja mam i z inspire 5100 5.1 chodzi ok. ale jak mówię: nie jestem żadnym audiofilem. w małym pokoju można i muzy posłuchać i pograć i filmy pooglądać. pytanie tylko czy za cenę tego zestawu nie można qpić czegoś tańszego i równie dobrego (jeśli nie lepszego). Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 w sumie do zastosowan 'komputerowych' z pewnoscia wystarczajaca, a z glosnikami powinna wspolpracowac bez zarzutu :) Jesli mialbym wybierac, tez bym sobie takiz estaw zlozyl :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Hmm ja mam audigy z zestawem 4.1 boston acustic i bardzo ladnie to lupie.. mam jeszcze liva 5.1 i musze powiedziec ze jest mala roznica na korzysc audigy.. no ale ja mam fiola na punkcie audio malego.. maniakiem niejestem... ale audigy to wporzadku karta... juz live 5.1 polecam... tez bardzo spoko.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 karta jest niezla wavetable-1024 liczba instrumentów-128 powinna dobrze wspulacowac z Creative inspire TM 5100 5.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 >wavetable-1024 ahaha :P dobry dowcip , Live kazdy robi to softwarowo .. zreszta kaszda karta obecnie robi to softwarowo i mozna miec poifonie 1000 glosowa na zawolanie Audigy - dynamika i szumy ok , moszesz brac , ale zamiast wywalac kaze na te plastikowe szity kup sobie wiesze nawet uszywana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Audigy - dynamika i szumy ok , moszesz brac , ale zamiast wywalac kaze na te plastikowe szity kup sobie wiesze nawet uszywana Hmm Mowisz o glosnikach Creative InspireTM 5100 5.1 :?: :?: One nie sa z drewna :?: :?: Z drewna jest tylko subwoofer a satelitki plastik :?: :?: Jesli tak to jakie sa w pełni z drewna :?: :?: 5300 :?: :?: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 JA Ci powiem tyle te Inspire są do kitu!!!!! Kupując głośniki należy wybierać pomiedzy 4.1 a zestawami 5.1 z amplitunerem np DTT3500 lub Inspire 5700. W zestawach 5.1 bez amplitunera głośniki tylne robiące za efekty poprostu szuszczą a nie grają i słuchanie muzyki na czymś takim jest niesłychanie denerwujace i nawet zaryzykuję stwierdzenie ze ja wolę oglądać filmy na 4.1 jak na 5.1. Pozatym pomiędzy Audigy 300zł a Live 5.1 150zł różnicy w dźwięku nie zauważyłem absolutnie żadnej!. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 >wavetable-1024 ahaha :P dobry dowcip , Live kazdy robi to softwarowo .. zreszta kaszda karta obecnie robi to softwarowo i mozna miec poifonie 1000 glosowa na zawolanie Audigy - dynamika i szumy ok , moszesz brac , ale zamiast wywalac kaze na te plastikowe szity kup sobie wiesze nawet uszywana Jasne ale nie zaszkodzilo napisac :) (nie bylo brane pod uwage tylko to) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 JA Ci powiem tyle te Inspire są do kitu!!!!! Kupując głośniki należy wybierać pomiedzy 4.1 a zestawami 5.1 z amplitunerem np DTT3500 lub Inspire 5700. W zestawach 5.1 bez amplitunera głośniki tylne robiące za efekty poprostu szuszczą a nie grają i słuchanie muzyki na czymś takim jest niesłychanie denerwujace i nawet zaryzykuję stwierdzenie ze ja wolę oglądać filmy na 4.1 jak na 5.1. Pozatym pomiędzy Audigy 300zł a Live 5.1 150zł różnicy w dźwięku nie zauważyłem absolutnie żadnej!. Eh, dla mnie starczy :twisted: Audigy bede mial za 100zł a glosniki za 200, teraz sie zastanawiam czy 5100 sa w calosci z drewna :!: :!: Jesli nie to skusze sie na 5300 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 heh powiedz mi gdzie sa takie ceny... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 heh powiedz mi gdzie sa takie ceny... :) Eh, nie zmieniajcie tematu - znajomosci i koniec gadania o cenach :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 a to tak to ja tez chcę potem jakiemus lamusowi sprzedam za dwa razy tyle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Szkoda kasy na Audigi (moim zdaniem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Audigy jest za drogie jak na swe parametry. Live5.1 powinien kosztowac ~70pln a audigy player ~140-150pln(a nie 300!!!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 mysle ze sb live 5.1 bedzie wystarczajaca karta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 nie ma to jak zintergowana :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 ja ma msb live 1024 i mam daleko w ..........powazaniu jakies glosniki i jakies karty za niewiadomo ile kasy,mam to podlaczone do wiezy z prologic-iem i sie ciesze. zastanow sie czy potrzebny ci jest do czegos taki sprzet, bo jesli masz gumowe ucho to nawet nieodczujesz roznicy miedzy 1024 czy live 5.1 a audigy.zreszta rob co chcesz, ja wyrazilem swoje skromne zdanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...