De_Xter Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Bede sie bral za przerobke tej pompki na niezatapialna. Mile widziane dobre rady a tymbardziej fotosy juz przerobionych. Mam pewne pomysly, ale to jeszcze nie do konca przemyslane. Mam nadzieje, ze pomozecie mi w wyborze dobrych rozwiazan. Moj mail dexter@poczta.polhost.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Link... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitussm Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Mój atmanik 306, sprzedany na allegro. Fotki zostały : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37294544 Metoda: poxilina + 2 kroćce + gąbka dla wyciszenia/estetyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 zobacz sobie u mnie .. tam tez sa jakies fotki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Mozesz sprawdzic tez u mnie Ja do przerobki swojej uzywalem zywicy, maty szklanej, czarnego silikonu i dwoch kawalkow rurki miedzianej. Przerobka jest bajecznie prosta. Wystarczy porzadnie uszczelnic dekielek ten dokrecany i wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek-cos Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 tez mam przerobionego tego atmanka ... krocce wklejone na zywice (za krocce robia redukcje do systemow CO ...) kratka zdjeta, a czesc nakrecana jest ladnie zasmarowana silikonem, dzieki czemu nadal jest rozbieralna jak by sie cos stalo ... dodatkowo przyklejone 2 radiatorki po bokach bo sie bidaczka troszke grzala Wojtek PS. Czy tylko mi sie tak wydaje ze atmanek sie glosniejszy po kilku miesiacach robi ?? Tak smiesznie buczy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaWCi0 Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Czy tylko mi sie tak wydaje ze atmanek sie glosniejszy po kilku miesiacach robi ?? Tak smiesznie buczy :/To moze byc wlasnie wina zlego chlodzenia pompki, ktora w koncu nie jest przystosowana do pracy poza środowiskiem wodnym. Pompka sie wtedy szybciej zużywa (większe temperatury)... Dlatego ja narazie nie kombinuje i zatapiam mojego atmana w easyclicku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek-cos Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 wlasnie dlatego dostal te 2 radiatory, ale chyba lekko za pozno sie zorientowalem i juz najgorsze sie stalo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...