PLSoLdIeR Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 ostatnio wymieniłem w swoim kompie parę części a mianowicie karte graf. dysk. i ram teraz mam Intel celeron 1.7ghz 512mbddr SAPPHIRE ati radeon 9550 256mb/128bit seagate barracuda 160gb 7200.7 i płytke główną ecs l4vxa2. Przed wymianą części nic się nie działo ale gdy wymieniłem zaczeło się coś chrzanić i tak podczas pracy nieważne czy coś ściągam czy buszuje po necie czy gram czy pisze nawet gdy komp jest bezczynny to nagle wszystko przestaje reagować i trzeba zrobić twardy reset. Zapomniałęm wspomnieć że zainstalowali mi inną wersje Windowsa XP z SP2 pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Na poczatek proponuje sprawdzenie temperatur oraz napieć. Przydalby sie tez zmiana ustawien w biosie na optymalne i sprawdzenia na nich co i jak. A jako lekture: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=100972 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=104416 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Jaki kolego masz zasilacz?? Pozdrawiam:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLSoLdIeR Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Niewiem dokadnie jakiej firmy ale 350w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 (edytowane) wlasnie firma jest najwazniejsza, a na moc mozna patrzec jak sie ma firmowy zasilacz, w przypadku slabych zasilacz (np codeshit to 350W to jest tylko na nalepce) , musisz podac firme zdejmij klape i zobacz. Edytowane 14 Stycznia 2005 przez Skorpion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLSoLdIeR Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Nie wiem jutro wioze kompa do naprawy i tam się nim zajmą (mam nadzieje) <_< bo nie moge nic na nim robić bo ciągle się zawiesz :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...