SpiderMAN Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Odpalam Ghosta i dostaje za kazdym razem komunikat: "Couldn't contact Ghost Start Agent (0x80040154)" Co to oznacza to wiem, tylko czemu tak sie dzieje skoro Ghost jest swiezo zainstalowany. Any ideas? :D :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 wydaje mi sie że wyłaczyles (albo coś wyłączyło) w usluchach, usługe ghosta (nie pamietam jej nazwy) sprawdź w msconfig. PS. po co uzywac tego ghosta na windows? wystarczy dyskietka lub CD z ghostem dosowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 wydaje mi sie że wyłaczyles (albo coś wyłączyło) w usluchach, usługe ghosta (nie pamietam jej nazwy) sprawdź w msconfig. PS. po co uzywac tego ghosta na windows? wystarczy dyskietka lub CD z ghostem dosowym. 1218753[/snapback] Z lenistwa... Nie chce mi sie co tydzien wkladac dyskietki do flopa :P Nic nie wylaczalem. Moze w WinXP SP2 po prostu nie dziala... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Przeinstaluj go. Ale najlepiej zmuś się do tej dyskietki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Przeinstaluj go. Ale najlepiej zmuś się do tej dyskietki... 1219534[/snapback] Przeinstalowalem... Dalej to samo... :( Zmusze sie do dyskietki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Male OT. Przetestoj Acronis True Image, moze bedzie Ci ten program bardziej odpowiadal do robienia obrazu partycji. A co do Ghost'a sprawdz czy zadziala jak ustawisz mu zgodnosc z win98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfik Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 w WinXP SP2 dziala :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) w WinXP SP2 dziala :). 1224949[/snapback] No jak dziala jak nie dziala... mam XP SP2 :P Edytowane 26 Stycznia 2005 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...