Fallensoul Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 (edytowane) A ja zrobie troszkę zamieszania i napisze ze bardzo mocniutko Kocham Moje Słoneczko!! A Kocham je za to, że jest przy mnie,wspiera mnie w cięzkich chwilach, pociesza kiedy jest mi naprawde smutno, jest wyrozumiałe jak mało kto, rozumiemy się niemal bez słów. Kocham Cie Kochanie za to też, że znosisz moje humorki, że zawsze wierzysz we mnie, dajesz mi poczucie bezpieczeństwa... Rany strasznie tego dużo jest...Ale to dlatego że jesteś Walkerku naprawde wyjątkową osobą w moim życiu!!!!! Kocham Cię strasznie i zawsze będę!! :* A Wy macie Kogoś Kogo tak bardzo Kochacie?????????? Edytowane 14 Stycznia 2005 przez Fallensoul Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Heh... a że żadna panna do mnie na Tweaka nie wchodzi... :cry: Topiqu nie tykam - nie chce miec Walkerka na karku...;) UPDATE: Również najlepszego życze! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 eee nie wiem co powiedzieć, przeczytałem to i nadal nie wiem co powiedzieć i napisać. Nie wiem czy myślimy o tym samym userze tego forum ? Pięknie to opisałaś i powiem Ci, że chłopak jest szczęściarzem. Update: Już wiem o kim mowa, już mu pogratulowałem. Życze bardzo udanych chwil spędzonych razem Pozdrawiam moderator - romek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Kocham Cię strasznie i zawsze będę!! :* Ja Ciebie też Aniołku tak mocniutko Kocham i szczerze mówiac nieźle mnie zaskoczyłaś tym topiciem :wub: :* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 heh, no jak stary jestem na tym forum to jeszcze takiego topicu nie widziałem gratuluje pomysłu, myśle, że walker został zaskoczony w 100% :) życzę powodzenia i wszystkiego najlepszego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallensoul Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 (edytowane) Hehe dzięki za życzonka i pozdrowienia!! :wink: Nio ale serio Walkerek to po prostu Słoneczko w moim życiu i nie wyobrażam sobie dalszej egzystencji bez Niego!! Edytowane 15 Stycznia 2005 przez Fallensoul Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 no dobra, już dobra, bo się chłopak :oops: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Normalnie chociaz troche za wczesnie to wedlug mnie najlepszy prezent na walentynki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallensoul Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Hehe pewnie już sie :oops: :D Coś o zdjęciach słyszałam... Zaraz będą :D Widze że mój pomysł się spodobał... Cieszę się :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zdjęcia to mój pomysł i mech!k -a jesteśmy ciekawi co to nasz kolega ukrywa przed nami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Ponieważ już dochodziły mnie prośby o zamieszczenie zdjęcia osoby która tak pięknie pisze oto i one Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 no dobra, już dobra, bo się chłopak :oops: :D Hehe pewnie już sie :oops: Dokładnie , własnie się rumienie :oops: :razz: --------------------- edit: Na prośbę Walkera zdjęcia zostały zmodyfikowane i zmniejszono ich wielkość. moderator - romek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallensoul Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Nio i wszystko stało się jasne :D To tylko Ja...taki zwykły człowieczek... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Dobra i wszystko jasne :) Chyba trochę przesadziłeś z wielkością zdjeć, troche są BIG, zrób je do 2 MP lub 1024x768... Dla modemowców zgroza. Super to ja ide napisać do swojej kobitki bo, aż mi się głupio zrobiło... Ps. "Komputer przyczyną wad wzroku" & "Kartka bezpieczeństwa" Cool, kiedyś też miałem takie rzeczy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 WOW! Topic nie z tej ziemi... :) I dlatego taki zaskakująco piękny :D cacy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Topik zaskakujacy ale wyjatkowo pozytywny B) Trzymajcie sie i niech sie Wam uklada :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 a ja Kocham moja Olcie;) :wub: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 1218299[/snapback] wybieram bramke nr3 :) gratulacje Walker.. :) chociaz nie jestem za takim "upublicznianem" wyznań :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 (edytowane) A ja kocham moja Judysie :* :wub: :wub: :wub: :mrgreen: Edytowane 15 Stycznia 2005 przez Cmx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 A ja kocham moją Bożenkę :* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Bardzo interesujący temat. Stanowi przeciwwagę wobec tematu: 1218289[/snapback] Walentynki... to takie komercyjne "święto" :? Każdy dzień jest dobry do takich czynów. To moje zdanie więc nie polemizować mi tu proszę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 (edytowane) a ja kocham moją Agunię :] :wub: kocham Cie skarbie :* Edytowane 28 Stycznia 2005 przez Radek_BVB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Ojeeej.. jakie to wzruszające :cry: ... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 :wub: A ja moją Martę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 :wub: A ja kocham mojego patrola :wub: ....i moja babcie :* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 wszystko fajnie, ale coś mi się wydaje jakby to napisał zwykły user o swojej dziewczynie/ swoim chłopaku który nie jest kimś na forum to zapewne zostałby zjechany, a topic byłby zakmnięty, ale może mi się wydaje tylko A wracająć do tematu (no bo jeśli jest to niech będzie) to też bym tak chciał jak wy, ale niestety moja ukochana coś mnie chyba nie che :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 śmierdzi wałkiem - piszą z jednego IP ... joke ;] gratuluje pomysłu ;] ja też kocham moja myszke ... mx510 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 pogratulowac i zycze szczescia na przyszlosc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 "Kocham Cie strasznie........" to chyba nie takie straszne :P pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallensoul Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Nio to nie takie straszne!!! To cudowne uczucie! :wub: :wub: :wub: Kocham Mojego Walkerka z całego serduszka!!! :wub: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 True LOVE !!! . Wszystkiego najlepszego . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...