Walker3d Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Widze że topic cały czas się trzyma... :) :wub: :wub: :wub: 1221062[/snapback] Jeszcze troche sie potrzyma :wink: :wub: Nie no panowie , co jest z wami :wink: nie macie nikogo o kim chcialibyście napsiać w tym topicu :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 jakos nie bardzo, szczescie jest cenne - dlatego dzielacy sie nim tacy rzadcy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallensoul Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) a ten? tez sie podoba? Nio...jak to Twoja Kobietka to gratuluje :) Też się podoba choć nie gustuje w dziewczynach :D Pozdrawiam :) Edytowane 16 Stycznia 2005 przez Fallensoul Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Nio...jak to Twoja Kobietka to gratuluje :) Też się podoba choć nie gustuje w dziewczynach :D Pozdrawiam :) 1221098[/snapback] a szkoda .. nie ma jak dziewczyny lubiaca inne dziewczyny ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallensoul Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Prosze,prosze!! ;) Ktoś tutaj lubi urozmaicenia...Nio ja rozumiem.:D Żeby życie miało smaczek... :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 dawno tu nei zagladalem a widze ze warto ;) gratuluje Walker3d mam nadzieje ze wezmiesz swoja wybranke na nieoficjalne spotkanie gestapo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Żeby życie miało smaczek..... raz dziewczynka a raz dwie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 gratuluje Walker3d mam nadzieje ze wezmiesz swoja wybranke na nieoficjalne spotkanie gestapo ;) 1221153[/snapback] Oczywiście , jak tylko fundusze dopiszą na wyprawe do Wa-wy :-? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 albo do poznania ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 O właśnie Walker na spotkanko najbiższe (jeszcze w ustaleniach) wiem, że przyjedziesz. No chyba nie zrobisz nam tego i nie przyjedziesz ;) Z funduszami dasz rade, jakoś cię też przekimamy, będę próbował organizować wolną chate (hmm może się uda :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _PL4Y3R_ Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 jakas imprezka ?!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 (edytowane) @Fallensoul: no moja, a czyja sasiada? ;) hahaha, dzieks :) Edytowane 17 Stycznia 2005 przez paprotek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Paprotkowi też gratuluję. Tak trzymać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Ja sie nie chwale. Moja juz co poniektorzy poznali. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 'Kobieta mnie bije!' ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 (edytowane) niekazdy dal sie wrobic;) 1220286[/snapback] To zamieszczajcie oba - i żony i dziewczyny, porównamy odrazu :lol: ___ Chciałbym pozdrowić swoją miłość --> tą co w podpisie, ale fotek nie zapodam bo moddingu żadnego fajnego nie zrobiłem jeszcze. :D ;) ___ Te walentynki będę 'single' , następne pewnie też :( ...ale to nie znaczy że nie będę miał z kim świętować :P -> kocham dziewczyny które kochają jak się kochamy :P __ "aby życie miało smaczek" --> "nie ma jak dziewczyny lubiaca inne dziewczyny" ...pisząc całkiem serio to to jest coś co każdy facet powinien zobaczyć na własne oczy, uhhhh... moje serce, ach te ciśnienie ;) Edytowane 17 Stycznia 2005 przez RAZOR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 :wub: A ja kocham mojego patrola :wub: ....i moja babcie :* 1218604[/snapback] a zdjecia babci czemu nie dales? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 A Wy macie Kogoś Kogo tak bardzo Kochacie?????????? 1218252[/snapback] Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wukillah Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 A Wy macie Kogoś Kogo tak bardzo Kochacie??????????tak, samego siebie ]:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Jeszcze troche sie potrzyma :wink: :wub: Nie no panowie , co jest z wami :wink: nie macie nikogo o kim chcialibyście napsiać w tym topicu :?: 1221082[/snapback] Ja tez kocham moją ukochaną...ale zdjecia nie zobaczycie :D :D a tak btw. to "ta" o ktorej sie Wam radzilem (ci starsi forumowicze pamietaja)....i to juz PANOWIE 2 LATA MINĘŁY....jednak dobrze mi poradziliscie, ze nalezy chwytac szanse...chwycilem i juz nigdy nie puszcze.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 (edytowane) A ja jestem szalenie zakochany w mojej żonie Marcie. Strasznie, powiedziałbym nawet :wub: I niech nikt tu nie mówi o wpadkach z małżeństwem, bo widocznie jeszcze nie dorósł do podjęcia takich decyzji... Co by nie było Jej zdjęcie zrobione 22 lata temu : Tusia Edytowane 18 Stycznia 2005 przez Hanu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 a ile mieliscie lat jak zawarliscie zwiazek malzenski jesli mozna spytac? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Heh, 25 wiosenek.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 a ile mieliscie lat jak zawarliscie zwiazek malzenski jesli mozna spytac? :) 1222949[/snapback] 27 (4 lata temu) a tu owoc tegoż czynu (teraz ma 6 miechów z hakiem): 1. dresiarz ;) 2. close-up 3. smile Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 27 (4 lata temu) a tu owoc tegoż czynu (teraz ma 6 miechów z hakiem): 1. 1224220[/snapback] Jaka ładna dzidzia :D Gratuluję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Jaka ładna dzidzia :D Gratuluję. 1224228[/snapback] no wiesz.... dobra robota ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallensoul Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Nio...dzidzia faktycznie słodka ;) A jakie ma fajniutkie oczka :) Postarałeś się! ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Kapitalny dzieciak! Solidna rzemieślnicza robota :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 oooo jaki kark ;> gratsy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 .... 1. dresiarz ;) .... Eee tam, dresiarz. A gdzie trzy paski :?: :wink: Fajne baby. :razz: A żeby nie było OT. Dziewięć lat w związku (siedem z hakiem formalnie). No kids. Nasza ostatnia fotka (1 stycznia 2005): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...