RaF Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 fajny balwanek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 W końcu Sikor wiem skąd Twój new AV :D A Ty RaF mi piesa zabrałeś ;) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 (edytowane) A ja Kocham Moją Pati :* Foty z wakacji Ps: Niedlugo wrzuce ze studniówki Edytowane 20 Stycznia 2005 przez qbass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallensoul Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 A ja Kocham Moją Pati :* No i bardzo dobrze!!! :) Tak trzymaj!! Nie ma to jak czuć przy sobie obecność drugiej osoby, osoby którą się kocha! :wub: I znowu się powtórze: Kocham Cię Walkerku!!! :wub: :wub: Sikor Tobie również gratuluje!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 ale bałwan w deche :D Sikor może rozpocznij masową produkcję :lol: żeby nie było że OT to powiem że ja tez kocham moją Mariolkę B) zresztą poznałem ja w bibliotece :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 ale bałwan w deche :D Sikor może rozpocznij masową produkcję :lol: żeby nie było że OT to powiem że ja tez kocham moją Mariolkę B) zresztą poznałem ja w bibliotece :razz: 1226148[/snapback] Bałwan nie jest mój, tylko wujaszka. Fotka została zrobiona u niego na podwórku przed domem. W zasadzie jedyny noworoczny aspekt zimy w Białymstoku. Dziwactwo, nawet trawa jest jeszcze zielona. Bałwana przywiózł ze Stanów. Zresztą kto jest w stanie wymyślić dmuchanego bałwana, jak nie Amerykanie? Pewnie był przeznaczony na rynek kalifornijski, albo na Florydę. A co? Emeryci z Miami też mają prawo do zimy, nie :?: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monisia Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 nio to jak już wszyscy, wszystkich tak Kochają to ja sie pochwalę i powiem że Kocham Mojego ROSSA (RS)!! :-P B) :razz:............ Ps. Super Topic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallensoul Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Miło że Ci się topic spodobał...I miło że zajrzałaś! :) Wkońcu jeszcze jakaś dziewczyna się pochwaliła swym uczuciem... ;) Pozdrawiam!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Kurczę... :> Chyba poproszę żonę, żeby się też pochwaliła, że mnie kocha ;>>> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 No trzeba wam przyznac ze macie naprawde pozywywne fazy.Czytajac ten topic popatrzylem na swoja wybranke... i dolalem wody zeby nie zdechla :wink: Do lutego troche jest...moze by zaczac co nie co sie rozgladac? Tylko kto ze mna wytrzyma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 "Słowa silniejsze potrafią być od miecza"... i ranić potrafią głębiej.... Jeżeli kiedyś powiecie coś , przez co wasza wybranka będzie cierpieć ... posłuchajcie sobie Evanescence - my immortal i zastanówcie sie co zrobiliście .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 ehh romantyczny topik :D Fallensoul'ku i Walker'ku :D najlepszego dalej i żebyśmy za rok czy dwa poczytali podobny topik :D poznajcie Igę, jesteśmy razem sporo ponad 2 lata i jest to pierwsza osoba za którą oddał bym wszystko co mam nie po sztuce ale łącznie a nawet awaryjnie dał bym sie pokroić,, ;) To my na jej studniówce tydzien temu Wszystkiego dobrego razem i .. napije się za Was piwka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallensoul Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Fallensoul'ku i Walker'ku icon_biggrin3.gif najlepszego dalej Dzięki!! Ja Tobie i Idze też zycze wszystkiego naj i również wypije za was piwko!! :) Prawdziwa miłość jest piękna!! Tak trzymajcie!!! ;) Pozdrawiam!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Z moim Skarbkiem po studniówce Bieg sylwestrowy w Łodzi (wiem wiem wyszłem okropnie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 nio to jak już wszyscy, wszystkich tak Kochają to ja sie pochwalę i powiem że Kocham Mojego ROSSA (RS)!! :-P B) :razz:............ Ps. Super Topic :) 1227894[/snapback] Miśka ..... :) LU2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 A myslalem ze ja mam pokopane w glowie... O_o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallensoul Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 A myslalem ze ja mam pokopane w glowie... O_o Skoro uważasz że wszyscy którzy w tym topicu sie udzielają mają pokopane w głowie to dziekuje w imieniu wszystkich!! Czujemy sie zaszczyceni :angry: A skoro nie miałeś nic sensownego do napisania to mogłeś wogóle sie tutaj nie udzielać! :angry: Sorka, ale troche mi ciśnienie podwyższyłeś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Spokojnie....;) Przyzwyczaj się... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallensoul Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Ok już się zaczynam przyzwyczajać ;) Spoko, już ochłonęłam... :) Pozdrawiam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Spokojnie....;) Przyzwyczaj się... 1232618[/snapback] :lol: :lol: :lol: co do pokopania. czym jest normalnosc :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) Skoro uważasz że wszyscy którzy w tym topicu sie udzielają mają pokopane w głowie to dziekuje w imieniu wszystkich!! Czujemy sie zaszczyceni :angry: A skoro nie miałeś nic sensownego do napisania to mogłeś wogóle sie tutaj nie udzielać! :angry: Sorka, ale troche mi ciśnienie podwyższyłeś... 1232603[/snapback] (prosimy nie uogolniac) a jaki jest sens tego tematu ? O_o Przez chwile myslalem ze adresy pomylilem, przepraszam ale wg mnie forum nie jest najlepszy miejscem do okazywania uczuc IMO. W takiej formie to przybiera rodzaj groteski i po prostu mnie smieszy... Zenada po prostu, moze w ogole przeniescie topik na "Prezentacje" i zrobicie ankiete, ktora dziewczyna jest ladniejsza ? hm ? to tylko moj poglad, jak kogos urazilem to przepraszam. [tutaj bylo cos czym bym pewnie mogl kogos urazic, zreszta znow by ktos humoru nie zrozumial i bana bym mial, niewazne:p] Edytowane 23 Stycznia 2005 przez The_Structor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallensoul Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Nie będę się z Tobą kłócić bo nie mam najmniejszej ochoty! Forum to forum... :angry: A zresztą wszyscy sami zostawiają zdjęcia i jak ci sie naprawde nie podoba ten topic to po prostu nie czytaj! Nikt Ci przecież nie każe... Przeprosiny przyjęte :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 a jaki jest sens tego tematu ? O_o Przez chwile myslalem ze adresy pomylilem, przepraszam ale wg mnie forum nie jest najlepszy miejscem do okazywania uczuc IMO. W takiej formie to przybiera rodzaj groteski i po prostu mnie smieszy... Zenada po prostu, moze w ogole przeniescie topik na "Prezentacje" i zrobicie ankiete, ktora dziewczyna jest ladniejsza ? hm ? to tylko moj poglad, jak kogos urazilem to przepraszam. Smucisz :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Nie będę się z Tobą kłócić bo nie mam najmniejszej ochoty! Forum to forum... :angry: A zresztą wszyscy sami zostawiają zdjęcia i jak ci sie naprawde nie podoba ten topic to po prostu nie czytaj! Nikt Ci przecież nie każe... Przeprosiny przyjęte :) 1232677[/snapback] musisz sie przyzwyczaic - ostatnio ludzie traktuja net jak swoja prywatna sale treningowa starajac sie wyzyc na prawo i lewo... pociesz sie ze nie wszyscy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 dokladnie tak samo odbieram ten temat... prywatna korespondencja O_o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 tylko w jakim dziale? na oslej, pozatym to raczej nie przywatna korespondencja tylko bardziej manifest, moim zdaniem bardo mily gest i przy tak popieprzonym wiecie nie powinno sie go pietnowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Kocham Cie mój Aniołku :wub: :wub: :wub: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 dokladnie tak samo odbieram ten temat... prywatna korespondencja O_o 1232792[/snapback] a moze po prostu ZAZDROSCISZ bo Ty nikogo nie masz?? :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallensoul Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 musisz sie przyzwyczaic - ostatnio ludzie traktuja net jak swoja prywatna sale treningowa starajac sie wyzyc na prawo i lewo... pociesz sie ze nie wszyscy icon_smile3.gif No dzięki za pocieszenie :) Też już zauważyłam że osoby którym się coś nie podoba nie mogą przejść obojętnie żeby nic nie powiedzieć. Muszą dorzucić swoje 3 grosze nawet jeśli chodzi o topic na forum... :-| Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za miłe słowa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 a moze po prostu ZAZDROSCISZ bo Ty nikogo nie masz?? :razz: 1232857[/snapback] omg nie... [tu znow czym moglbym kogos urazic], czy nie uwazasz ze nie bede pisal na forum co mi po glowie chodzi i czy kogos darze uczuciem czy nie ? tym bardziej nie psialbym co komus chce przekazac przez forum O_o @fallensoul: czemu nie przeszlas obok mojego posta obojetnie? moglas jak ty to mowisz(piszesz) "nie czytac", co jest dosc smieszne, albo nie komentowac, poza tym z tego co widze to wy podjudzacie temat eod Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...