Skocz do zawartości
Fallensoul

Kocham Mojego Walkerka!

Rekomendowane odpowiedzi

A ja Kocham Moją Pati :*

No i bardzo dobrze!!! :) Tak trzymaj!!

Nie ma to jak czuć przy sobie obecność drugiej osoby, osoby którą się kocha! :wub:

I znowu się powtórze: Kocham Cię Walkerku!!! :wub: :wub:

Sikor Tobie również gratuluje!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale bałwan w deche :D  Sikor może rozpocznij masową produkcję :lol:

żeby nie było że OT to powiem że ja tez kocham moją Mariolkę B) zresztą poznałem ja w bibliotece :razz:

1226148[/snapback]

Bałwan nie jest mój, tylko wujaszka. Fotka została zrobiona u niego na podwórku przed domem. W zasadzie jedyny noworoczny aspekt zimy w Białymstoku. Dziwactwo, nawet trawa jest jeszcze zielona.

Bałwana przywiózł ze Stanów. Zresztą kto jest w stanie wymyślić dmuchanego bałwana, jak nie Amerykanie? Pewnie był przeznaczony na rynek kalifornijski, albo na Florydę.

A co? Emeryci z Miami też mają prawo do zimy, nie :?: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Słowa silniejsze potrafią być od miecza"... i ranić potrafią głębiej....

Jeżeli kiedyś powiecie coś , przez co wasza wybranka będzie cierpieć ...

posłuchajcie sobie Evanescence - my immortal i zastanówcie sie co zrobiliście ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehh romantyczny topik :D Fallensoul'ku i Walker'ku :D najlepszego dalej i żebyśmy za rok czy dwa poczytali podobny topik :D

poznajcie Igę, jesteśmy razem sporo ponad 2 lata i jest to pierwsza osoba za którą oddał bym wszystko co mam nie po sztuce ale łącznie a nawet awaryjnie dał bym sie pokroić,, ;) To my na jej studniówce tydzien temu

Wszystkiego dobrego razem i .. napije się za Was piwka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nio to jak już wszyscy, wszystkich tak Kochają to ja sie pochwalę i powiem że Kocham Mojego ROSSA (RS)!! :-P  B)  :razz:............

Ps. Super Topic :)

1227894[/snapback]

Miśka ..... :) LU2

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A myslalem ze ja mam pokopane w glowie... O_o

Skoro uważasz że wszyscy którzy w tym topicu sie udzielają mają pokopane w głowie to dziekuje w imieniu wszystkich!!

Czujemy sie zaszczyceni :angry:

A skoro nie miałeś nic sensownego do napisania to mogłeś wogóle sie tutaj nie udzielać! :angry:

Sorka, ale troche mi ciśnienie podwyższyłeś...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro uważasz że wszyscy którzy w tym topicu sie udzielają mają pokopane w głowie to dziekuje w imieniu wszystkich!!

Czujemy sie zaszczyceni :angry:

A skoro nie miałeś nic sensownego do napisania to mogłeś wogóle sie tutaj nie udzielać!  :angry:

Sorka, ale troche mi ciśnienie podwyższyłeś...

1232603[/snapback]

(prosimy nie uogolniac)

a jaki jest sens tego tematu ? O_o Przez chwile myslalem ze adresy pomylilem, przepraszam ale wg mnie forum nie jest najlepszy miejscem do okazywania uczuc IMO. W takiej formie to przybiera rodzaj groteski i po prostu mnie smieszy... Zenada po prostu, moze w ogole przeniescie topik na "Prezentacje" i zrobicie ankiete, ktora dziewczyna jest ladniejsza ? hm ?

to tylko moj poglad, jak kogos urazilem to przepraszam.

[tutaj bylo cos czym bym pewnie mogl kogos urazic, zreszta znow by ktos humoru nie zrozumial i bana bym mial, niewazne:p]

Edytowane przez The_Structor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będę się z Tobą kłócić bo nie mam najmniejszej ochoty!

Forum to forum... :angry:

A zresztą wszyscy sami zostawiają zdjęcia i jak ci sie naprawde nie podoba ten topic to po prostu nie czytaj!

Nikt Ci przecież nie każe...

Przeprosiny przyjęte :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jaki jest sens tego tematu ? O_o Przez chwile myslalem ze adresy pomylilem, przepraszam ale wg mnie forum nie jest najlepszy miejscem do okazywania uczuc IMO. W takiej formie to przybiera rodzaj groteski i po prostu mnie smieszy... Zenada po prostu, moze w ogole przeniescie topik na "Prezentacje" i zrobicie ankiete, ktora dziewczyna jest ladniejsza ? hm ?

to tylko moj poglad, jak kogos urazilem to przepraszam.

Smucisz :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będę się z Tobą kłócić bo nie mam najmniejszej ochoty!

Forum to forum... :angry:

A zresztą wszyscy sami zostawiają zdjęcia i jak ci sie naprawde nie podoba ten topic to po prostu nie czytaj!

Nikt Ci przecież nie każe...

Przeprosiny przyjęte :)

1232677[/snapback]

musisz sie przyzwyczaic - ostatnio ludzie traktuja net jak swoja prywatna sale treningowa starajac sie wyzyc na prawo i lewo... pociesz sie ze nie wszyscy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokladnie tak samo odbieram ten temat... prywatna korespondencja O_o

1232792[/snapback]

a moze po prostu ZAZDROSCISZ bo Ty nikogo nie masz?? :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

musisz sie przyzwyczaic - ostatnio ludzie traktuja net jak swoja prywatna sale treningowa starajac sie wyzyc na prawo i lewo... pociesz sie ze nie wszyscy icon_smile3.gif

No dzięki za pocieszenie :) Też już zauważyłam że osoby którym się coś nie podoba nie mogą przejść obojętnie żeby nic nie powiedzieć. Muszą dorzucić swoje 3 grosze nawet jeśli chodzi o topic na forum... :-|

Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za miłe słowa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze po prostu ZAZDROSCISZ bo Ty nikogo nie masz?? :razz:

1232857[/snapback]

omg nie... [tu znow czym moglbym kogos urazic], czy nie uwazasz ze nie bede pisal na forum co mi po glowie chodzi i czy kogos darze uczuciem czy nie ? tym bardziej nie psialbym co komus chce przekazac przez forum O_o

@fallensoul: czemu nie przeszlas obok mojego posta obojetnie? moglas jak ty to mowisz(piszesz) "nie czytac", co jest dosc smieszne, albo nie komentowac,

poza tym z tego co widze to wy podjudzacie temat

eod

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...