Fallensoul Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 @fallensoul: czemu nie przeszlas obok mojego posta obojetnie? moglas jak ty to mowisz(piszesz) "nie czytac", co jest dosc smieszne, albo nie komentowac, A co? Ty byś sie nie bronił??? Pierwszy zacząłeś a ja nie pozwole na to żeby ktoś po mnie jeździł!! Moje posty były w obronie własnej!! I nie rób ze mnie nie wiadomo kogo!! :angry: Szukasz zaczepki? Nudzi Ci sie???? To może pokomentuj inne topici! A na mój już nie wchodz... A...i nikt Ci nie każe pisać co Ci po głowie chodzi!! Koniec tej durnej pogadanki!!! :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 szatafakap destruktorku i już ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Fallensoul i The_Structor wyluzujcie, to nie miejsce na kłótnie i ustalania kto ma racje. Takie rzeczy załatwiamy na PW a nie na forum. The_Structor temat ten powstał i stwierdziliśmy, że nie będziemy go zamykać bo przyda sie taki topic na zwierzenia i do ukazania, że nie spędzamy całego swojego czasu ślepo przed komputerem i nie widzimy piękna tego świata. Dobrze mieć tą drugą połówkę, która odwzajemnia twoje uczucie i zawsze możesz na nią liczyć. OT: Temat jest na oślej łączce a więc nie łamie regulaminu i nie mamy do niego zastrzeżeń. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Leborg, Nexer zjazd na testowe z głupkowatymi tekstami. :evil: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=111736 kamilwrc, Ty lepiej na testowe nie idź (wiesz dlaczego), ale tu też się nie wygłupiaj. Zainteresowani wiedzą o co chodzi. Topic oczyszczony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Walker3D gratuluje wspaniałej osoby, która jest przy Tobie... Mam nadzieję że wszystko wam sie ułoży jak najlepiej i będziecie ze sobą szczęśliwi długooo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallensoul Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 (edytowane) Kocham Cię Słońce Moje... :wub: Edytowane 7 Lutego 2005 przez Fallensoul Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 a nie wiesz ze do ukochanej osoby nie powinno sie mowic slonce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallensoul Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Przepraszam że się wyłamałam...Ale nie czuje zię z tego powodu gorzej! I to bedzie zawsze Słońce Moje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 rozumiem czyli tak jak na slońce nie mozesz sie na niego zbyt dlugo patrzec? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallensoul Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Moge się na Niego patrzeć całymi dniami... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 (edytowane) to zadne z niego słonce :P poprostu fajny Piotrek z niego ... jak kazdy Piotrek ( o ile nie pomylilem imienia Walkera ) Edytowane 7 Lutego 2005 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Kocham Cię Słońce Moje... :wub: 1262363[/snapback] Ja Ciebie też Kocham Mój Aniołku .... :wub: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 proponuje zmienic nazwe topicu na "Kogo kochamy" :) oczywiscie personalnie nie mam nic przeciwko bo jest jedna taka osóbka którą też bardzo mocno kocham ale nie będe sie Wam w wyznania wtrącał :P założe swój topiczek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 taaaaa walentynki juz czujemy ? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 wunat: a ciebie kto kocha? ;>>> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 wkraczasz na niebezpieczny grunt ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 I znowu bedzie sie tlumaczyl ze zostal zaatakowany :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Hrhr :>>> Jakie odgłosy wydają... s...i? ;] <glaszcze> ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 cicho siedz ! jestem zeglarzem codziennie chodzacym na silownie i Ci japke obije. a i umiem grac na gitarze a do tego bylem kapitanem kajaku i mi sie ladnie smieja oczy wiec uwazaj ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 kto się czubi ten się lubi :lol: i ParanoiK masz juz odpowiedz kto kogo kocha :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 a ja coś wiem, co wy nie wiecie :P hehe! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 .........o wunacie i paranoiku ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 a ja coś wiem, co wy nie wiecie :P hehe! :P 1263643[/snapback] zboczek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 nom :-] wiem czego oni nie wiedzą :!: :-] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 ... już skończcie to migdalenie NA POKAZ !!! chcecie pokazać całemu światu, jaka to wielka miłość to przeznaczcie na to całą pierwszą stronę GW albo Newsweeka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 chodzi o mnie i o Paranoika ? ;] ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 oj to już wszystcy wiedzą :P :P ;) ktoś miał wczoraj urodziny ... ;) (Fa..) Walker chyba nie zapomniałeś ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 oj to już wszystcy wiedzą :P :P ;) ktoś miał wczoraj urodziny ... ;) (Fa..) Walker chyba nie zapomniałeś ? ;) 1266267[/snapback] A ty byś zapomniał ... ??? wątpie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallensoul Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Bądz przy mnie blisko Bądź przy mnie blisko bo tylko wtedy nie jest mi zimno chłód wieje z przestrzeni kiedy myślę jaka ona duża i jaka ja to mi trzeba twoich dwóch ramion zamkniętych dwóch promieni wszechświata. Kocham Cię Kochanie Moje!! :wub: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Kocham Cię Kochanie Moje!! :wub: 1276804[/snapback] "Chciałbym...być przez jedną chwilę powietrzem, którym oddychasz. Chciałbym stać się tak niezauważalny, a jednocześnie tak niezbędny..." Kocham Cię Aniołku :wub: :wub: :wub: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...