makaron Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 mam płyte asusa i musze powiedzieć że jest to niezłe rozczarowanie zamówiłem ją w ślepo (NFORCE 2 ULTRA 400 ).miałem wcześniej AN7.kupując tę myślałem ze napewno ma SPDIF I/O a tu jakieśsyfne wejscie na chinch a nie na światłowód.Czy moge kupić sobie karte na PCI z SPDIF?? bo w sumie do netu ta płyta jest kozaczek tylko to spdif........jest bólem bo mam niezły sprzęcik grajacy i niechce tracić na jakości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 na tej plycie jest mozliwosc podpiecia kabelka tzw. wyprowadzenia portu swiatlowodowego, na mobo jest na to miejsce tylko jest problemik bo nie wiem czy w polsce dostaniesz takie cos, jedynie z panelem przednim od ASUSA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 na tej plycie jest mozliwosc podpiecia kabelka tzw. wyprowadzenia portu swiatlowodowego, na mobo jest na to miejsce tylko jest problemik bo nie wiem czy w polsce dostaniesz takie cos, jedynie z panelem przednim od ASUSA. 1218413[/snapback] a czyli jest miejsce na śledzia.Bo widzisz MAnual do tej płytki jest jak tania dziwka nic tam niema , jakaś pomyłka ze strony asusa.Czyli nie moge dokupić cośna PCI??? czy tylko zostaje mi ten śledz do wpięcia na płyte???odmienie sie chyba na mojego AN7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 IMO zostaje ci kupno panelu przedniego ASUSA, no chyba ze zamienisz sie na inna plytke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 wróciłem do AN7 i jest git. a mam jeszcze jedno pytanie do tego asusa.czy moge dokupić jakoś karte muzyczną CREATIVE z I/O SPDIF , augidy 2 posiada cośt akiego??bo ten panel co pisałeś to chyba nie ostateczność ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 tak, audigy2 posiada SPDIF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 a tak przy okazji to czy można gdzieś kupić MD-recorder chodzi o mini dyski nie miniCD tylko MD bo te całe cyrki z spdif idą tyko po to by do tego byłego asusa podczepić MD na światło gdyż gramy z kolegą na weselach itp.i jak by było mozna kupić wewnetrzyny MD do kompa to on nie musił by zmienić płyty bo zamiast napędu miał by napęd MD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luchuma Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) gigabyte oferuje spdif na sledzia :D tylko musisz sprawdzic czy koncowka pasuje do plyty :D Edytowane 16 Stycznia 2005 przez luchuma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...