Deex Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Siemka mam Pentagram Freezone Qc-80 Cu i chcialbym zalozyc go na AMD Athlon 2600. Mam wlasnie dylemat bo nie chce anitroche uszkodzic rdznia procka. Macie jakies porady jak go zakladac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szklak Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Ja ci radze uzyć Copper Shim'a ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deex Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 mam ale przeciez pentagram nie ma styku z gabeczkami na procku wiec chyba coper nic nie da <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 oczym ty mówisz <Hahaha> , jakie gąbeczki na procku ???!!! to nie ma znaczenia :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Naprawde cięzko jest uszkodzic proca. Ja juz okolo 15 razy sciagalem i zakladalem pentagrama nie mam shima i proc jest ok. Wystarczy rownomiernie dokręcac sroby i tyle. Nie wiem jak bylo w instrukcji ale ja przed polozeniem radiatora na proca staram sie lekko wkecic sróby, nastepnie delikatnie klade radiator i dokrecam sroby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szklak Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 (edytowane) Po przykreceniu coolera do zapinki ("na sucho") zauwazylem, ze spód coolera nie jest rownoległy do podłoża, przez co boje sie o ukruszenie rdzenia procesora. A moze to jest normalne? :? Ps. Chodzi mi o Pentagrama QVC 100-Cu Edytowane 17 Stycznia 2005 przez Szklak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...