FaBiK Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Witam chcialem kupic ostatnio Celerona D 330J LGA 775 tylko nie weim za bardzo jaka plyte do niego ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> chcialby dosyc dobra za max 500zl. Malo sie znam na intelu wiec zabardzo nie wiem. No i chcialbym zeby mogl podkrecac mojego celka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeinXor Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Abit AS8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 PŁ.ABIT 775 AG8/I915P/DDR/S/L/F/U/PEX/ PŁ.ABIT 775 IG-80/I915P/DDR/S/L/VGA/MATX PŁ.ASUS 775 P5GD2 I915P/DDR600/SATA/ No i czywiście najlepsze co może być to PŁ.GIGABYTE 775 GA-8I915P DUO PRO I915P/ Tylko wszystkie te płyty są na DDR2 Jak chcesz coś na Stare DDR-y to tylko PŁ.GIGABYTE 775 GA-8IPE775-PRO I865/DUAL Jest troszki tańsza niecałe 400 PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApyNet Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Ja bym Ci polecił płytę Asus P5GD1 Intel 915P + Lan 1Gb + SATA Raid Płyta po prostu super, zero zwiechów. Chodzi bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaBiK Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 A ta plyta dobrze sie kreci ?? A czy to jest dokladnie to http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15146 jezeli tak czy jak bym wziol tansza wersje to bedzie jakis zonk czy wiekszej roznicy nie bedzie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApyNet Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Ja bym Ci polecił zwykłą tzn. tak jak napisałem nie Pro, bo pro ma kiepską kartę dziekową. Realtek ALC861 ze zwykłej wersji jest dużo lepszy... Oraz tansza o 20 zł. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaBiK Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) Fajny ten Asus Tylko wole to http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15767 bo ma grafae zintegrowana a mnie nie stac na (jak narazie :D ) PCIE bo i tak ma byc to komp do lekkich prac a nie super demon szybkosci (jak narazie) ale dlatego chce wzisc dobra plyte aby w przyszlosci mogl wymienic na P4 Mysilcie ze ta gigabajta to dobry pomysl i czy sie bedzie dobrze krecic :D Edytowane 16 Stycznia 2005 przez FaBiK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 To ja juz bym wolał to Gigabyte od tego Asus-a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...