Oort Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Co jest z ta gra :cry: Niby jest na enginie q3, a jak ja u siebie wlaczam, to widze zamiast tekstur prawie ciemny ekran i na zielono cienowane obiekty. W sieci nie ma zadnych patchy na radka :/ Dodam, ze q3 chodzi spokojnie. Na najnowszych sterach to samo (zeby nie bylo - na starych tez). Mial ktos taki problem? co jest, nikt nie gral w te gre? :/ Naprawde jest bardzo fajna. Miloby bylo jakby ja ktos sprawdzil na jakims Radku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajus! Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 hmmm znam gre i grałem w nią akurat u mnie w robocie tj. w serwisie komputerowym:) tyle ze na orginalnym radeonie ATI+ najnowsze steryCatalyst a co ja widze co to za sphire radeon?????? hahaha i tu są moze twoje problemy niewiem jak sie ma ta karta bo te karty to heh delikatnie mówiąc wszystkie te klony radeona ATI są ehhhh...... nie ATI:) u mnie w firmie były te karty miesiąc czasu ale firma zrezygnowala 50% kart wracalo do serwisu:) (zeby nie bylo ze mowie ze znowu cos jest zle a cos dobre):))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 hm, mowisz ze grales na oryginale Ati Radeona9000? Jesli inny radek to moge zrozumiec, ale jesli faktycznie na 9000 to mam dola :/ Probowalem jakies nowsze stery ale nic. Moze za jakis czas sproboje z jeszcze nowszymi, ale przez ten modem mam ograniczone pole manewru :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...