timmon24 Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 tak jak w temacie .Nadeszły płyty pod AMD 64 bit .Chciałbym sprzedać moją kt600delta Sr i kupić jakiegoś ABITA nf7 w sklepach najtansza cena co widziałem od ok 230zł do 260 zł .Wie ktoś moze gdzie by najtaneij kupić tą płytę .Czy czekać jeszcze i moze potanieją jeszcze <_< ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 http://skapiec.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 eee... abit nf7 nie jest pod a64... chyba że źle cię zrozumiałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 nie myslałem właśnie o abit nf7 pod socket A ,chciałbym sprzedac moją kt600 i troche dołozyc i mieć abitka .Tzn myślałem o jakiejs płycie pod AMD 64 bitowe ale nawet jakbym kupił płyte pod 64 bit to musialbym zmieniac procesor a nie mam kasy .Zreszta to koniec inwestycji w kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...