szperacz Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 (edytowane) Ludzie pomóżcie - ręce mi opadły ! :cry: :cry: Postawiłem nowego kompa z płytą AbitaNF7 - i wbudowaną kartą AC97 6 kanałową na Windzie 2k... ale to podaje tylko dla orientacji: Wgrałem na czystego kompa K-Lite codeck pack, BS Playera i Winampa Mój problem polega na tym, że Winamp po wystartowaniu nie gra a po 1 sekundzie także nie odlicza i staje odtwarzanie :( Dla przykładu BSPLayer odtwarza mp3. Po resecie kompa winamp gra czasami jak należy, ale w penym momencie wraca do punktu wyjścia (jw) Niestety ponowna instalacja nie pomogła :( Niestety na foobarze również dźwięk nie idzie - więc to raczej nie jest wina samego winampa, tylko czego :mur: :mur: Bardzo prosze podpowiedzcie mi coś :unsure: ********EDIT*********** W zasadzie to wina czegoś więcej ponieważ część mp3ójek na BS Playerze i WMPlayerze też nie słychać - a licznik czasu się przesuwa Kurde gdzie tu problem Edytowane 15 Stycznia 2005 przez szperacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Może być coś ze sprzętem, ja tak mialem kiedyś i sie okazalo ze plyta glówna zepsuta... Napisz coświęcej o kompie, nie zapomnij napisać jaki masz zasilacz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Komp dopiero co kupiony -Sempron 22oo ABit NF7 Zasilacz Nowy 300W - wsio miodzio chodzi Jedyny mankament - to coś z tymi kodekami chyba audio hmm - jak to udźwignąć :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 zasilacz i karta dźwiękowa-już nie mogę... :mur: Sprawdź ustawienia przyspieszenia direct sound,sterowniki do karty dźwiękowej,zobacz jak na foo chodzi przy:kernel,wave,direct s.,null,i asio ouput Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...