Skocz do zawartości
PLSoLdIeR

Mój Kursor Sam Się Porusza...

Rekomendowane odpowiedzi

Siema ma taki problem że gdy moja myszka jest bez ruchu czasami (często) kursor sam porusza się po ekranie jak gram też się tak dzieje np.grałem w call of duty mp i gdy celowałem w kolesia ze snajpery myszke zaczęło ściągać na lewo dzieje się to w windowsie jak i grach wcześniej nie miałem takich problemow i nie wiem co robić mysz mam A4tech navigator (dokładnie nie wiem ale tak pisze na dyskietce ze sterami. :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powód jest tylko jeden A4 tech

wiem bo mam , i podczas gdy nie dotykam wogóle myszki , często kursor sam lubi sie poruszyc.

w sumie to lubił bo nie instalując sterowników od A4tech , i jadąc na tych od M$ wsio gra;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam jakiegos optycznego media-techa i efekty byly podobne. Nieco pozniej myszka w ogole przestala dzialac, okazalo sie, ze kabelek w jednym miejscu sie przetarl. Po wymianie kabelka juz sama nie jezdzi. Efekty byly identyczne na Windowsie czystym, z SP1 i z SP2 jak i na Linuxie, wiec to nie kwestia sterownikow. Podobnie mialem z inna myszka, tez optyczna Boeder'a, w ktorej tez przetarl sie kabel.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KrzychuG jak ty taki zdolny jestes ze kable przecierasz to spoko, moj od 2 lat jest w pieknej orygnalnej oslonce nigdzie nie naruszonej ;) zreszta nie wiem jak trzeby by kabel ulozyc zeby go przetrzec :>

A podkladki, hmm sugerujesz ze blat mojego biurka krzywy jest ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KrzychuG jak ty taki zdolny jestes ze kable przecierasz to spoko, moj od 2 lat jest w pieknej orygnalnej oslonce nigdzie nie naruszonej ;) zreszta nie wiem jak trzeby by kabel ulozyc zeby go przetrzec :>

1219640[/snapback]

To po pierwsze kwestia jakosci wykonania myszki, a ta jest adekwatna do ceny (ta media-tech kosztowala jakies 40zl, wiec wiele od niej nie wymagalem). Druga sprawa to ta, ze z zewnatrz kabel nie byl przetarty, za to po otwarciu myszki problem byl juz widoczny. W samej myszcze czasem tak ukladaja przewod, ze jest zgiety.

Jesli chodzi o podkladki, to ja osobiscie nie uzywam, wkoncu optyczne tego nie wymagaja ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tyz mialem podobny problem z moja optyczna mycha A4TECH'a. Zaczelo to sie dziac gdy zainstalowalem SP 2. Po poruszeniu mycha nagle zjezdzalo ci to na lewo i na prawo ,a tak grajac w Q3 rail'e, raczej byl problem kogos trafic :lol: Dlatego kupilem jakas kulkowo A4TECH'a i nie narzekam.Chodzi nawet lepiej niz ta optyczna kiedy jeszcze nie mialem z nia problemow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi