PLSoLdIeR Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Siema ma taki problem że gdy moja myszka jest bez ruchu czasami (często) kursor sam porusza się po ekranie jak gram też się tak dzieje np.grałem w call of duty mp i gdy celowałem w kolesia ze snajpery myszke zaczęło ściągać na lewo dzieje się to w windowsie jak i grach wcześniej nie miałem takich problemow i nie wiem co robić mysz mam A4tech navigator (dokładnie nie wiem ale tak pisze na dyskietce ze sterami. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 USB czy PS/2? Miałem tak na PS/2 ze kursor drgał, port był kopniety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 i pewnie masz SP2 :) u nie tez czasami kursor zaczyna samodzielna podroz ku lewemu gornemu rogowi ekranu. Chyba taki urok SP2 i optykow od A4techa 8) mysz pieta przez PS/2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 powód jest tylko jeden A4 tech wiem bo mam , i podczas gdy nie dotykam wogóle myszki , często kursor sam lubi sie poruszyc. w sumie to lubił bo nie instalując sterowników od A4tech , i jadąc na tych od M$ wsio gra;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLSoLdIeR Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 zapomniałęm napisać że ps/2 i że mam sp2 i wszystko jasne :rolleyes: teraz przynajmiem wiem że nie mam zepsutej myszy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Ja mam jakiegos optycznego media-techa i efekty byly podobne. Nieco pozniej myszka w ogole przestala dzialac, okazalo sie, ze kabelek w jednym miejscu sie przetarl. Po wymianie kabelka juz sama nie jezdzi. Efekty byly identyczne na Windowsie czystym, z SP1 i z SP2 jak i na Linuxie, wiec to nie kwestia sterownikow. Podobnie mialem z inna myszka, tez optyczna Boeder'a, w ktorej tez przetarl sie kabel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 A moze u was podkladki siakieś krzywe ... heH :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 KrzychuG jak ty taki zdolny jestes ze kable przecierasz to spoko, moj od 2 lat jest w pieknej orygnalnej oslonce nigdzie nie naruszonej ;) zreszta nie wiem jak trzeby by kabel ulozyc zeby go przetrzec :> A podkladki, hmm sugerujesz ze blat mojego biurka krzywy jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 KrzychuG jak ty taki zdolny jestes ze kable przecierasz to spoko, moj od 2 lat jest w pieknej orygnalnej oslonce nigdzie nie naruszonej ;) zreszta nie wiem jak trzeby by kabel ulozyc zeby go przetrzec :> 1219640[/snapback] To po pierwsze kwestia jakosci wykonania myszki, a ta jest adekwatna do ceny (ta media-tech kosztowala jakies 40zl, wiec wiele od niej nie wymagalem). Druga sprawa to ta, ze z zewnatrz kabel nie byl przetarty, za to po otwarciu myszki problem byl juz widoczny. W samej myszcze czasem tak ukladaja przewod, ze jest zgiety. Jesli chodzi o podkladki, to ja osobiscie nie uzywam, wkoncu optyczne tego nie wymagaja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Ja za swojego A4tech'a 2 lata temu dalem ~50 zeta i no problems :) w koncu firma to firma ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Wcześniej też mi kursor uciekał ale zmieniłem podkładkę i problem zniknął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Ja miałem to samo -wędrujący kursor. Mysz optyczna A4Tech na PS2, Win XP SP2. Teoretycznie nowe stery do myszy miały rozwiązywać ten problem, u mnie jednak nie pomogło. Więc mysz poszła pod topór :D (czyli do reklamacji...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Miałem to samo na starej myszcze logitecha za 40 zeta, następnie przesiadka na MX510 i zero problemów. Jest to wina raczej nisko budżetowych optyków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLSoLdIeR Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 ja swoją kupiłem jakieś 11 miechów temu za 29.90zl :D wszystko było dobrze no problems aż do teraz kiedy zainstalowałęm inną wersje windowsa xp z sp2 może to wina sp2 a może podkładka się zestarzała :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Ja tyz mialem podobny problem z moja optyczna mycha A4TECH'a. Zaczelo to sie dziac gdy zainstalowalem SP 2. Po poruszeniu mycha nagle zjezdzalo ci to na lewo i na prawo ,a tak grajac w Q3 rail'e, raczej byl problem kogos trafic :lol: Dlatego kupilem jakas kulkowo A4TECH'a i nie narzekam.Chodzi nawet lepiej niz ta optyczna kiedy jeszcze nie mialem z nia problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...